In prezentarea de ieri, s-a spus foarte clar ca vom avea acelasi iOS 7 atat pentru iPhone cat si pentru iPad, ceea ce naste o intrebare: iOS 7 va fi compilat pe 32 sau pe 64 biti?
Daca este pe 64 biti, nu va putea rula pe device-urile “vechi” (inclusiv iPhone 5). Daca este compilat pe 32 biti, ar putea rula inclusiv pe iPhone 5S, dar pe 32 biti, nu pe 64 asa cum se spune.
Gresesc undeva?
Eu zic ca o sa ruleze pe 32 pe 4, 4s, 5 iar pe modelele noi o sa ruleze pe 64. Nu cred ca e greu. Iar plaicatiile vor rula pe 32 pina se vor upgrada de catre dezvoltatori…...
Poate nu m-am facut inteles, daca ar exista o singura varianta de iOS, pentru ce arhitectura va fi compilata? 32 sau pe 64 biti?
Inclin sa cred ca totusi vor exista doua versiuni, una de 64 biti care va rula (deocamdata) doar pe iPhone 5S si una pe 32 biti pentru restul lumii.
am instalat GM-ul si o chestie ciudata de pe vremea ultimului beta: nu am unlock sound, doar lock
Si eu am gasit cateva bug-uri la acest GM. Primul ar fi ca daca vreau sa pun o fotografie din librarie ca si wallpaper nu o pot scala. Ca si fix unii recomanda sa dau disable la parallax. Am facut asta insa nu are niciun efect, tot nu pot scala acea fotografie. Alt bug ar fi ca desi in iTunes imi arata ca bateria este full charged in telefon imi arata ca este la 100% si inca incarca. Am inteles ca aceste buguri ar fi fost si la versiunile beta iar daca nu le-au rezolvat si acest GM este cel care va aparea pe 18 este destul de frustrant.
am instalat GM-ul si o chestie ciudata de pe vremea ultimului beta: nu am unlock sound, doar lock
Sunetul de unlock l-au scos, nu este bug.
Stefanel - 11 Septembrie 2013 02:00 PM
Si eu am gasit cateva bug-uri la acest GM. Primul ar fi ca daca vreau sa pun o fotografie din librarie ca si wallpaper nu o pot scala. Ca si fix unii recomanda sa dau disable la parallax. Am facut asta insa nu are niciun efect, tot nu pot scala acea fotografie. Alt bug ar fi ca desi in iTunes imi arata ca bateria este full charged in telefon imi arata ca este la 100% si inca incarca. Am inteles ca aceste buguri ar fi fost si la versiunile beta iar daca nu le-au rezolvat si acest GM este cel care va aparea pe 18 este destul de frustrant.
Scalarea se face numai zoom-in….zoom out nu merge decat pana in maximul de margine al imaginii, fie marginile sus-jos, fie cele laterale, in functie de formatul imaginii (landscape sau portrait). iOS 7 nu mai permite acest zoom peste margini, tocmai pentru a umple tot ecranul si a nu lasa acele spatii negre.
Bug-ul din iTunes poate sa fie o eroare de sync.
Bug-uri or sa mai tot fie, d-asta exista update-uri….dar GM nu este intotdeauna varianta finala, doar cea mai apropiata de versiunea finala.