nu ma uitasem la sunete. Mersi de confirmare.
Confirm si eu ca nu se vede iconita de play cand merge muzica.
Skilss, poti sa fii fericit ca exista sunete noi
am instalat cu succes pe un iPhone3,1 - A1332 16gb, negru dacă contează.... buildul cuvenit, dar pe un altul, același model (însă alb) dar de capacitate mai mică îmi spune itunes că nu poate deoarece firmware-ul nu este în regulă... vreo diferență? De menționat că la cel de-al doilea încercam să fac upgrade de la 6.1.3… Primul a avut toate versiunile de beta
Help?
am instalat cu succes pe un iPhone3,1 - A1332 16gb, negru dacă contează.... buildul cuvenit, dar pe un altul, același model (însă alb) dar de capacitate mai mică îmi spune itunes că nu poate deoarece firmware-ul nu este în regulă... vreo diferență? De menționat că la cel de-al doilea încercam să fac upgrade de la 6.1.3… Primul a avut toate versiunile de beta
Help?
Daca este vorba de iphone4 vezi ca sunt doua versiuni de firmware: iphone 4 GSM si iphone 4GSM rev. A. cea din urma am inteles ca este pentru varianta cu 8gb.
Tocmai am realizat că e momentul să fac curățenia de toamnă prin telefon și să fac un full restore la 6.1.3, dacă vreau să mai trag de iPhone4 încă un an.
iOS 7 nu voi pune din prima, aștept să văd cum se va comporta pe i4. Poate de la un 7.0.1 încolo.
Am instalat GM-ul. Poate cineva sa imi confirme ca atunci cand din lock, dai reject la un apel, el nu mai apare ca apel pierdut in notification center?