cum formatez SD card compatibil iOS
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 19.05.08

Salut,
cum se poate formata un card SD ca sa fie vizibil pe iOS cu un adaptor SD card lightning?

Ideea e urmatoarea:
1. vreau sa-mi extind memoria la idevice-ul meu jailbreak-uit cu un card SD pe care sa-mi pun filmele preferate, si nu sunt putine ...
2. formatul cardului sa nu fie FAT sau FAT32, caci nu suporta fisiere mai mari de 2GB
3. deci am nevoie ca cardul SD sa fie formatat compatibil iOS.

Aveti vreo idee?
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie

Am gasit un software cu care pot formata SD card in HFS+. Cu Mac Drive 9 Pro am formatat in HFS+ si am putut copia filmele mele favorite . Revin cu un feedback dupa ce fac proba cu adaptorul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Una din functiile de baza din DiskUtility e formatare HFS+! Nu te-ai socializat in MacOsX?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
BDA - 10 Iunie 2013 10:40 PM

Una din functiile de baza din DiskUtility e formatare HFS+! Nu te-ai socializat in MacOsX?

Salut, din pacate nu am mac. Doar visez la el cu ochii deschisi. Sunt “blocat” pe windoz, cel putin pt urmatoarea perioada.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Atunci pentru a manevra diferite diskuri ProMac, pune pe Win Trial de 2 saptamani pentru TransMac:
http://www.acutesystems.com

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Intampin probleme: ipad-ul meu nu recunoaste hfs+ / hfs, doar fat/fat32. O singura ocazie mi-a vazut cardul formatat in hfs+.
Ce se poate face?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

in final, am reusit ce mi-am propus: un tutorial video despre cum putem viziona filme HD pe idevice-uri. Sper sa va fie de folos.

how to play HD movies on iPad iPhone

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Serios, mai foloseste cineva carduri sau ,,stickuri,, de cand cu Bitcasa, copy.com, dropbox, mega etc ? Eu am doua flash drive-uri la care le-am si pierdut urma, probabil zac pe undeva prin sertare.