BluePhone Elite 2!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

...deocamdata beta ( deci free!)  un mare pas inainte ( ei zic ca doi dar, deh!) a lui BP Elite care era deja un programel bun.
Merita vazut si poate chiar ...“suportat”
http://www.mirasoftware.com/BPE2/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

hmmm nu prea se intelege in toate functiile cu E50-ul meu

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Versiunea 1.1 care o am mi se pare mai interesanta decat 2
Nu gasesc eu…sau chiar nu se poate pune doar pe bara de meniu ?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

la fel ca Tiz.

Interesant sa vb la calc ca si “casca BT” mai ales daca vrei sa inregistrezi convorbirile, dar pana acum arata urat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Mie imi place, ca daca nu-mi placea nu vi-l anuntam.Panoul de control mi se pare ok, finutz, integrarea cu SonyE-ul meu s-a facut repede si bine…Nu mai pot face comparatie cu versiunea 1, am aruncat-o pentru ca mi-era practic inutila, avea doar cateva facilitati de baza pentru tel. meu.
Asta in schimb m-a facut sa rad cand am vazut ca mi-a copiat SMS-urile ,  imi place sa aud in boxe:  vorbesc infiorator de mult la tel si-mi convine sa am o alternativa.
Si ...faza cu inregistrarea: nu se stie ca pamantu’ cand ai nevoie- vezi scandalurile cu interceptarile wink
Macar asa ai si tu varianta ta:)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

minunea minunilor, primii care-mi suporta si mie telefonu. am crezut ca sunt uitat pe lume. sa vedem cum merge acum..

*mie-mi place. e de ajuns ca pot scrie sms. cand expira widgetu ala de smsuri trec la asta.

[ Modificat: 29 Ianuarie 2007 06:54 AM de .ral:cr ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

...Beta versions will expire one month after being released. Beta releases will be free, however the final BluePhoneElite 2 release will be shareware…

‹‹ Final Cut Pro Motion Soundtrack      wisher? ››