Telefonul meu, de ceva vreme, se ingalbeneste iun coltul din dreapta sus (in spate e camera foto) in momentele cand il utilizez .... daca e rece, ecranul arata aproape normal, abia daca se poate zari pata .. intrebare.. trebuie sa schimb ecranul, sau e altceva care genereaza incalzirea ? Bani de unul nou nu am , deci .....
Am aceeasi problema doar ca pe mine nu ma mai deranjeaza, are deja 2 ani, se pare ca e de la resturile de adeziv care prin supraincalzire da acea culoare galbuie, daca nu te deranjeaza prea tare nu are rost sa schimbi display-ul.
Welcome to the club
Eu am pete pe ecranul de la 4 de 1 an. Si la mine au inceput sa apara cand se incarca sau se incalzea iar apoi dispareau. Acum sunt prezente tot timpul.
De cand am 5 il foloseste sora mea, nu o deranjeaza.
De vreo două săptămâni a apărut și la mine o pată galbenă în colțul de sus, partea stângă. Se pare că așa sfârșesc ecranele retina din prima generație.
Am avut si eu pe i 4. L-am dus in service si mi-au zis ca au vazut astfel de cazuri destul de des cu ecranele de pe 4. Nu-ti recomand sa iei altceva decat original. Dute la noumax si ti-l schimba cu unul nou/refurbished pt ~170 euro. Daca e in garantie nu dai niciun ban. Se merita mai mult asa decat sa dai 300 ron sa ti-l schimbe la un service.
Poti sa-ti pui linistit un display de 150RON, nu o sa vezi diferenta
Nu stii ce vorbesti. Cele ne originale au light leaks mai mari si cand apesi pe ele se vad urmele acelea ca la displayurile vechi, sau de pe laptopurile cu folie de plastic pe ecran in loc de sticla. Nu recomand.