Restoring song ratings de pe back-up
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
A trebuit să reinstalez sistemul pe curat. Am făcut back-up cu Time Machine. Știam că rating-ul melodiilor din iTunes (steluțele) prezintă ceva probleme la restore așa că am făcut câte un playlist pt fiecare grup de melodii cu același număr de steluțe, după care am exportat .xml - urile respective și le-am salvat.
Pt playlist-urile cu melodii cu număr întreg de steluțe (1, 2, 3, 4 și 5) am folosit opțiunea Create Smart Playlist alegând regula referitoare la nr de steluțe.
Pt playlist-urile cu melodii cu jumătăți de steluțe (1.5, 2.5, 3.5 și 4.5) am creat playlist manual în care am drag-n-drop melodiile respective.

După ce-am pus la loc librăria iTunes, am importat playlist-urile, dar cele create cu Smart Playlist (cu nr întreg de steluțe) sunt goale.
Există vreo posibilitate de a extrage informațiile referitoare la Rating dintr-un back-up al iTunes?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.