Iphone is disabled
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08

Salutare! Un prieten a gasit un iphone 4s pe jos cu ecranul crapat dar in rest functional cu mesajul IPHONE IS DISABLED connect to itunes. Clar ca proprietarul la blocat din iclud. Acum intrebarea mea este: 1 Cum pot sa-l returnez daca nu pot intra in meniu ca sa caut un nr de tel sau orice fel de informatie
                          2 In caz daca proprietarul nu il mai doreste exista o posibilitate ca prietenul meu sa-l foloseasca personal?

Tin sa precizez ca nu stiu ce IOS are pe el sau ce capacitate, stiu doar ca este 4s. Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

A fost rapid omu sa-si dea disable, nu s-a gandit ca poate il gaseste cineva bine intentionat. Ce poti sa faci e sa pui anuntul in mai multe locuri, daca stie sa dea disable inseamna ca e mai tehnic si pote umbla pe forumuri.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Wow,mai rar oameni ca tine,cred ca 99 % l-ar pastra…vezi cu iFunBox daca poti sa ii intrii in contacte si reusesti ceva poate,daca nu ii faci restore si aia e…

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

daca e declarat ca si furat, atunci se blocheaza telefonul dupa numarul de IMEI. Poti sa-i faci cate restore-uri vrei ca nu o sa mai mearga ca si telefon ci doar ca un iPod mai scump. Am patit-o personal cu i4 luat de la o cunostinta. I-am pus cartela si i-am facut restore. A trebuit sa il activez, mi-a arat semnal si dupa ceva timp imi arata no service. Am fost la operatorul de telefonie mobila, schimbat cartela, acelasi mesaj, a verificat IMEI-ul si era declarat furat din alta tara decat Danemarca.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.01.09

daca e gasit in bucuresti in berceni, e al meu…4s 16gb negru

Semnătură 

I don’t do .INI, .BAT, or .SYS files… I don’t configure peripherals or networks before using them… I have a computer to do all that… I have a Macintosh.