Ajutor iPhone furat
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 24.01.11

Salutare! Am avut neplacuta surpriza de a mi se fura telefonul… Am incercat sa-mi localizez iPhone-ul cu ajutorul aplicatiei find my iphone dar mi-am adus aminte ca serviciul nu fusese activat pe telefon (am facut un update la iOS 6.1.3). Rugamintea mea este daca nu cunoasteti alte metode de descoperire a dispozitivului. Am incercat sa caut ceva pe internet dar credeti-ma ca sunt prea bulversat sa mai constientizez ceva, asa ca apelez la voi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Cred că doar declararea IMEI-ul la poliție și blocarea lui în rețeaua de telefonie, măcar să nu îl poată folosi.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.12

Salut. Trimite-mi un PM, sau lasa aici IMEI-ul telefonului. Mai mult ca sigur cel care l-a gasit o sa ii faca un restore apoi activare. Am un cont facut cu care pot verifica IMEI-uri. In majoritatea cazurilor dupa activare iti apare numarul cu care a fost activat. Astept un semn de la tine si te ajut cu cea mai mare placere. .

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

@Dot: In Romania exista deja posibilitatea blocarii unui numar IMEI? In strainatate se utilizeaza aceasta posibilitate, dar in Romania niciunul din firmele de telefonie mobila nu facea asa ceva (probabil se gandesc ca si de pe telefoanele furate se va vorbi la telefon si ei vor profita). Cat despre politie, ei nu o sa faca nimic cu IMEI-ul, doar in caz ca din greseala vor gasi telefonul in urma unei perchezitii, atunci o sa ti-l innapoieze.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.12

Ar mai fi ceva de adaugat si anume ca daca nu ai actele lui nu cred ca te baga cineva in seama… Astept totusi un IMEI, poate aflam ce numar de telefon il foloseste…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

trece-l și aici… pote noul cumpărător verifică pe internet…
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/8061/

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Dupa lungi ore de umblatura prin oras si sute de intrebari adresate prietenilor, am fost totusi la politie si am depus plangere. Intr-un final am gasit si hotii (cu ajutorul prietenilor). De fapt…politia a gasit portretul lor pe computer. Acum astept un raspuns din partea organului de politie. Multumesc celor care au insirat idei in aceasta discutie!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Am intrat totusi si pe iCloud.com si am trimis comenda pentru stergerea intregului continut din telefon (asta in cazul in care se va conecta la internet).

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
belasajgo - 24 Iunie 2013 05:53 PM

@Dot: In Romania exista deja posibilitatea blocarii unui numar IMEI? In strainatate se utilizeaza aceasta posibilitate, dar in Romania niciunul din firmele de telefonie mobila nu facea asa ceva (probabil se gandesc ca si de pe telefoanele furate se va vorbi la telefon si ei vor profita). Cat despre politie, ei nu o sa faca nimic cu IMEI-ul, doar in caz ca din greseala vor gasi telefonul in urma unei perchezitii, atunci o sa ti-l innapoieze.

O prietena a facut plangere la politie si dupa 48 de ore au sunat-o sa isi ridice telefonul de la sectie…

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Deci politia poate lucra foarte bine cu operatorii de telefonie.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

‹‹ Probleme sunet      Iphone 4 - problema plata ››