Ba imi fac griji, fiindca acuma imi pica fisa ca ar putea avea legatura una cu alta. Mie de la o vreme imi face figuri trackpad-ul. In sensul ca click_and_drag de multe ori da rateuri, double_click merge cam 2 din 10 incercari. O fi de la baterie. O sa o verific sa vad daca are vreo umflatura ceva.
Daca prezinta umflaturi si iti iei alta, as vrea sa ma ocup eu de “reciclarea” ei: o fac bucati si masor celulele individual. Iti poti face o idee despre problema reala in functie de starea celulelor, pacat ca o poti face doar post-mortem.
Nu am mai intalnit tipul acesta de celule, asa ca pot cel mult sa le masor. Celulele care sunt ok pot fi refolosite la alte proiecte: sisteme de iluminat portabile, camere foto, player-e portabile, etc.
Din cate stiu nu este recomandabila mixarea celulelor de capacitati diferite, asa ca varianta “safe” ar fi inlocuirea tuturor celulelor. Din pacata, cu manopera aferenta, s-ar putea sa ajungi la pretul unui acumulator nou.
Am avut un acumulator de la Ice – am impresia că ținea ceva mai mult decît originalul, dar sistemul nu-l recunoștea totdeauna, oricît l-am resetat. Nu prea știa dacă și cît e încărcat, deși nu-mi arăta că e descărcat dacă nu era. Cam enervant, dar cu ca 30% mai ieftin
sal. bateria mea a ajuns la 20% viata, as vrea sa o schimb. stiti de undeva de unde pot cumpara ? sau un service unde se schimba pe loc, fara sa imi tina laptopul 5-7 zile lucratoare in service pt o baterie ?
Cred că bateria veche trebuie trimisă în schimbul celei noi, și anume într-un termen scurt pe care nu-l mai țin minte. Unii îți țin computerul, alții te cred pe cuvînt că vii cînd te cheamă și nu-i lași cu ochii în soare. Cam asta e…
sal. bateria mea a ajuns la 20% viata, as vrea sa o schimb. stiti de undeva de unde pot cumpara ? sau un service unde se schimba pe loc, fara sa imi tina laptopul 5-7 zile lucratoare in service pt o baterie ?