Problema Macbook air 2013 Balamale
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj/Bistrita
Macuser din: 14.07.12

Salut. Tocmai am cumparat un macbook air 2013 pentru prietena mea si sunt oarecum suparat deoarece, nou fiind, ma asteptam ca totul sa fie impecabil. Am observat ca balamaele nu se comporta tocmai cum ar trebui. Spun asta pentru ca am si eu un macbook air 2012 cumparat de aproape un an de zile si ale mele au o mai mare stabilitate.

De exemplu macbook`ul meu sta si la 1 cm deschis fara ca ecranu sa coboare singur, pe cand cel din 2013 aproape ca nici la unghi de 45 de grade nu sta deschis.

Am deschis acest topic deoarece ma gandesc ca poate mai are cineva ultimul model de air sa imi poata confirma daca la el se intampla acelasi lucru sau al meu are o problema.

In cazul in care am o problema, ce ma sfatuiti sa fac ?

P.S. L-am cumparat de la Noumax.

Multumesc!

Semnătură 

Macbook air - MID 2012, 1.8 GHz Intel Core i5, 4GB 1600 MHz DDR 3;
Iphone 4s 16 gb - Black

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

e în garanție - du-te cu el la noumax
nu e nimic complicat, se mai strâng 2 surubele

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Ploiesti
Macuser din: 29.12.10

Sa mai zic ca al meu e 2008 si sta deschis la 1-2 cm smile

Si eu zic sa mergi cu el la garantie, oricum balamalele de la Air sunt praf si in 1-2 ani daca nu esti atent cu ele se strica.

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 Macbook Air / . / 2GB RAM / HDD 80GB / Intel X3100 / OSX SL
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen
 iPhone 5s Space Gray / 16GB / iOS 7
 iPod Classic 5.5 Generation / 30GB, Wolfson DAC

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

‹‹ intrebare baterie macbook      Salut ››