Sugestie Mac VS PeeCee
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

1.Ar fi bine, daca am avea un punct comun sau ceva in scris la care sa subsemnam cu totii, un fel de referinta pentru orice vizitator, chiar si membrii, un scurt istoric al Apple Inc., promovarea produselor Apple pe acest forum si delimitarea de Microsoft, unde sa fie subliniate CLAR diferentele majore intre cele doua sisteme. O trimitere pentru cei care mai incearca sa “anime(ze)” forumul cu deja prafuita disputa, sau pentru cei care inceaca sa “balanseze” topicurile. Ceea ce ne aduna pe acest forum este limba romana si mac-urile noastre, nu vad nici un motiv pentru a tolera o discutie inutila sau a intra in polemici care nu se termina niciodata. Pe scurt o atitudine mai hotarata (a se da cu fleat!) la adresa celor care posteaza doar de dragul polemicii.

2. In loc de FORUM macuser.ro as prefera MACUSER.RO forum

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

1. Regula este următoarea: Do Not Feed The Trolls !
Dacă nu le răspunzi la polemici, se lasă păgubași și pleacă. Devină (se scrie într-un singur cuvânt ?) sunt cei care le răspund.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
p0110 - 30 Ianuarie 2007 05:12 AM

1.Ar fi bine, daca am avea un punct comun sau ceva in scris la care sa subsemnam cu totii, un fel de referinta pentru orice vizitator, chiar si membrii, un scurt istoric al Apple Inc., promovarea produselor Apple pe acest forum si delimitarea de Microsoft, unde sa fie subliniate CLAR diferentele majore intre cele doua sisteme. O trimitere pentru cei care mai incearca sa “anime(ze)” forumul cu deja prafuita disputa, sau pentru cei care inceaca sa “balanseze” topicurile. Ceea ce ne aduna pe acest forum este limba romana si mac-urile noastre, nu vad nici un motiv pentru a tolera o discutie inutila sau a intra in polemici care nu se termina niciodata. Pe scurt o atitudine mai hotarata (a se da cu fleat!) la adresa celor care posteaza doar de dragul polemicii.

2. In loc de FORUM macuser.ro as prefera MACUSER.RO forum

1. Viața ar fi ternă fără polemici, fără proști și fără jigodii.
2. Adică, dacă pricep bine, corect este „frumoasă femeie” nu „femeie frumoasă”?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ce bine le zice Cattus !!!
Deh ... e dom’ Professor !!!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mda….eu n-am sa inteleg in veci de ce se compara win cu osx dpdv tehnic. comparatiile dintre cele 2 produse sau dintre cele 2 firme, nu trebuie sa intre in sfera tehnica deoarece se ajunge la a compara mere cu pere. 2 lucruri total diferite. osx-ul poate fi comparat dpdv tehnic, doar cu alte distributii unix. PUNCT.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05
Cattus Thraex - 30 Ianuarie 2007 08:02 AM

2. Adică, dacă pricep bine, corect este „frumoasă femeie” nu „femeie frumoasă”?

Daca frumoasa femeie este un titlu mai neatractiv pentru un travestit, da, atunci prefer frumoasa femeie.

Semnătură 

Back 2 Zero

‹‹ O rubrică "Mac pentru copii"      „Guru” ››