Cinema display 23
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Am un Apple Cinema Display 23 inch modelul din aluminiu,dar am facut rost de el fara alimentator.Rog pe cei care au acest model sa imi spuna ce date sunt scrise pe alimentator in speranta ca voi gasi ceva similar(voltaj,amperaj si tot ce mai scrie acolo).Daca se pricepe cineva la asa ceva rog putin ajutor..o idee ceva,sa nu gresesc sa il ard cumva.Multumesc anticipat.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Te-as sfatui sa mergi sa cumperi unul de la un dealer Apple. Nu te juca cu focul… sau mai bine zis cu electricitatea. E scula sensibila si scumpa, pacat s-o arzi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

o chestie pe care am mirosit-o la alimentatorul meu de la powerbook (si-a luat omul voltmetru nou si trebuie bagat peste tot): astia folosesc tensiuni de identificare pt scula originala.

concret: powerbookul se alimenteaza la 24.5vcc dar 22.5 vin pe una din sectiunile mufei de alimentare, si diferenta pe segmentul din varf, asta constituind tensiunea de identificare.

alimentand pur si simplu cu cat scrie pe carcasa nu prea reusesti nimic bun la powerbook, si probabil la cinema display se intampla la fel.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Am un prieten bun la Depozitul de Calculatoare si duc acolo monitorul sa gaseasca o solutie.Nu stiu cum sunt alte monitoare din aceasta gama dar va spun ca eu m-am atasat de Cinema-ul meu de 23 de inch foarte mult cand am vazut ce inseamna 1920 cu 1200 rezolutie pe un lcd si il recomand cu caldura la toata lumea.Sper sa nu se considere ca am facut reclama la ceva,dar daca se considera nu a fost cu intentie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

El are datele care apar pe monitor ,dar nu datele care apar pe alimentator.Inca o data ii rog pe cei care fac afaceri pe acest site,care vand tot timpul monitoare ca al meu sa imi spuna ce scrie pe alimentator.Multumesc anticipat lui macbeny si lui omores si altora.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am un ACD de 20’, dar m-am uitat in manualul lui si scrie si despre celelalte. Deci:

Power Adapters: 90W, model A1097 (23-inch display); Input: 100-240 V AC, 50-60 Hz; Output: 24.5 V—3.70 A maximum

Am copiat exact ce scrie, singura chestie care nu e la fel e semnul “—” de la Output. La ei e semnul ala cu o linie continua si dedesubt una intrerupta. Un electrician stie ce e, eu nu…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Semnul ala inseamna curent continuu.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 11 Decembrie 2005 05:24 PM

Semnul ala inseamna curent continuu.

Eh, iata ca nu numai un electrician stie…  grin

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Multumesc mult,am notat datele .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Semnul ala inseamna curent continuu nefiltrat. Asta inseamba ca display-ul are un stabilizator intern din care isi extrage tensiuni continue mai mici si restul disipa ca si caldura.
Curent continuu filtrat/stabilizat sunt 2 linii paralele continue.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

good to know!