Sunt nou in lumea Apple si am achizitionat recent un Power Macintosh G4 (Quicksilver).
As avea nevoie de un sfat referitor la microfonul care ar trebui sa-l folosesc pe noul meu G4. Este o mufa mica si ciudata… unde gasesc un microfon sau adaptor pentru acea mufa? Sau mai bine microfon pe USB?
Microfoanele normale de PC (alea cu mufă “jack” de 3,5”) NU merg pe Mac fără preamplificare. Cele pe USB trebuiesc testate, pentru că eu unul nu sunt aşa de sigur că toate vor merge.
Frumos model, costa cat 512 SDRAM si mi-ar ramane de niste inghetata cu sotia.
Acuma no offense MAC rulez la anumite capitole, il am acasa de 5 zile si deja nu mai stiu unde e CTRL pe PC, dar nu pot sa dau aproape 2 mil pe casti. :((
Frumos model, costa cat 512 SDRAM si mi-ar ramane de niste inghetata cu sotia.
Acuma no offense MAC rulez la anumite capitole, il am acasa de 5 zile si deja nu mai stiu unde e CTRL pe PC, dar nu pot sa dau aproape 2 mil pe casti. :((
Sunt nou in lumea Apple si am achizitionat recent un Power Macintosh G4 (Quicksilver).
As avea nevoie de un sfat referitor la microfonul care ar trebui sa-l folosesc pe noul meu G4. Este o mufa mica si ciudata… unde gasesc un microfon sau adaptor pentru acea mufa? Sau mai bine microfon pe USB?
Multumesc.
—
Bogdan
Apple a produs totdeauna microfoane cu o impedanță aparte pt mac-urile mai vechi, am și eu un microfon d-ăsta, da’ nu-l dau. Și eu îți recomand, fie un microfon Apple, fie unul USB sau, poate, bluetooth.
Eu mi-am luat un Trust, doar microfon pe USB; n-a fost scump (nu mai tin minte cat), dar nici nu am multe de spus despre el: merge, dar asa cum merg si PCurile…