Test photoshop
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.06.13

Salut!
Daca sunteti posesori de mac mini incepand cu mid 2010 si aveti instalat photoshop-ul, va rog sa va rupeti 2 minute si sa faceti test-ul de la pagina asta: http://clubofone.com/speedtest/ si sa imi spuneti in cate secunde a fostterminat si ce configuratie ati folosit?
Vreau sa vad daca imi pastrez macmini-ul actual sau tb sa mai strang niste bani si sa imi iau ceva mai puternic (tot mini) care sa ajunga la timpii scosi de un pc ce momentan este ‘dat imprumut’
Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

40,2 s.
MBP mid 2009, Core 2 Duo 2,8 GHz, 8 GB RAM.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nu ai pe mașina asta și ssd?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ba da, dar nu cred ca are mare importanta viteza hardului.
Deci, SSD si Photoshop CC.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
logatul - 29 Iunie 2013 09:15 PM

...Vreau sa vad daca imi pastrez macmini-ul actual sau tb sa mai strang niste bani si sa imi iau ceva mai puternic ...

smile
te duci la liniuțe cu macul sau muncești și scoți bani cu el?
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.06.13

Ma voi muta in alt apartament unde ‘spatiul meu’ este mai mic decat actualul, fiind nevoit sa vand unul din sisteme. Evident ca dpdv al spatiului ocupat, mini-ul este alegerea perfecta doar ca as vrea sa aiba si putere suficienta pt editari ocazionale foto/video in care sa nu simt ca sunt foarte limitat de hardware. La Pc am o config ce include un Athlon II X4 640 3Ghz cu 8 giga de ram. Nu am facut testul si pe el deoarece nu este acasa si nici rapid accesibil, dar cred ca are un avantaj asupra core 2 duo-ului. Sunt curios de cei ce au 2011 si 2012 ce timpi scot pe acel test, test care evident este foarte subiectiv si probabil nu foarte concludent, dar e un punct de plecare in alegerea viitoare.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

10,9 s
rMBP i7, 512ssd, 16 gb ram

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb