.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 10:33 AM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
eugemjj - 30 Ianuarie 2007 02:22 PM

Sau se lucreaza altfel pe Mac cand e vorba de HTML?

Eugen M.

sigur, cu mult mai multa placere…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Alea nu-s comenzi, sunt TAG-uri, care nu depind şi n-au nici un fel de legătură cu sistemul de operare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.06

Limbajele de genul asta (HTML, XHTML, XML, CGI, etc.) sunt limbaje platform-independent. Sintaxa este una singura, identica pe toate platformele.

Sub Mac OS X , pana si Perl si Python sunt 97% identice ca pe toate celelalte platforme (difera ceva variabile de mediu, normal).

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Si daca suntem corecti, nici macar nu este un limbaj de programare… raspberry

http://en.wikipedia.org/wiki/Html

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 09:40 AM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

HyperText Markup Language (HTML) este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afişate într-un browser (sau navigator). Scopul HTML este mai degrabă prezentarea informaţiilor – paragrafe, fonturi, tabele ş.a.m.d. – decât descrierea semanticii documentului.

pentru lamurirea completa a subiectului, in limba româna: http://ro.wikipedia.org/wiki/HTML

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 09:42 AM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
dacuBurebista - 06 Februarie 2007 12:50 PM

HyperText Markup Language (HTML) este un limbaj de marcare utilizat pentru crearea paginilor web ce pot fi afişate într-un browser (sau navigator). Scopul HTML este mai degrabă prezentarea informaţiilor – paragrafe, fonturi, tabele ş.a.m.d. – decât descrierea semanticii documentului.

pentru lamurirea completa a subiectului, in limba româna: http://ro.wikipedia.org/wiki/HTML

La faza cu semantica tin sa te contrazic. Google tine cont de semantica codului html. Astfel daca pui titlurile incadrate de <H1> si subtitlurile de <H2>, citatele de <quote> si nu de iti sporesc sansele de a fi indexat cum trebuie.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.01.07

@AlexBuga & dacuBurebista. dacuBurebista a evidentiat pentru ce a fost conceput html-ul. AlexBuga, ceea ce zici tu este o modalitate de interpretare a rezultatelor. In pricipiu, amandoi aveti dreptate, dar pe topic-uri diferite.

[ Modificat: 06 Februarie 2007 03:22 PM de SebyP ]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

io nu am zis nimic = am pus doar sursele, de principiu… :beer: