Stiu ca sunt cativa forumisti care se pricep bine la video.
Stie cineva cesva de o camera video modelul sony dcr- sr15e ?Sunt bune / fiabile?
As cauta una second la cineva sau noua si ma incanta faptul ca are pe langa card si disc intern de 80Gb. Drept e ca nu stiu cat si cum rezista dicul la “tavaleala” si mai ales la intrat dintr-un mediu rece in u nul cald - faimosul condens. M-am uitat pe net dar nu am gasit nimic cu adevarat relevant.
Help please!
Si eventual ce anume sa verific (chiar toate functiile ar fi foarte complicat pentru ca are n’).
Camerele pe HDD sunt end of life in lume,neaparat una pe memorie interna care sa stie HD dar nu second.Nu risca banii si asteptarile cind e vorba de electronice,aceste se pot defecta oricind si daca nu ai garantie costa cit nu face.
Salut, multumesc pentru sugestii, dar am luat-o deja. E ca si noua. Nu fileaza HD, dar pentru ce ne trebuie noua e bunicica. Si pare ca si noua. Doamne fereste de garantie. Pretul zic eu ca a fost rezonabil - 500 RON. Sincer, m-a incantat HDD-ul mare de 80 Gb si zoomul optic de 50X. Va mai tin eu la curent cu functionarea ei.
O zi buna
Poate m-oi apuca sa pun ceva si pe YT. Nu stiu cand, vedem noi… Dau de stire. Deocamdata invat sa baleiez incet-incet. Daca vrei, am niste vaci cu talagi…
Faina, nici eu nu am facut procesare. Sunt chiar newbie in ale filmarii, formatul in care scoate e .mpeg2. Ce sa folosesc oare sa incerc niste montaje? Si oare cu ce program sa scot din sunet sau sa pot adauga un alt sunet in background?
E putin off topic, dar poate ma ajuta cineva.
Good, voi gasi niste timp sa ma joc cu el. Sper sa nu fie pre greu de invatat.
In ce format sa scriu filmele pe DVD, sa poata fi citite/vazute/auzita muzica si pe W….s ? (Doamne iarta-ma, am pacatuit)
Good, voi gasi niste timp sa ma joc cu el. Sper sa nu fie pre greu de invatat.
In ce format sa scriu filmele pe DVD, sa poata fi citite/vazute/auzita muzica si pe W….s ? (Doamne iarta-ma, am pacatuit)
Poti incerca si Final Cut X. Este foarte intuitiv si automatizat.
Le poti scrie cu Toast, in format DVD-ROM UDF.
Mda, pretul e pe masura a ce stie sa faca banuiesc.
Cred ca raman la iMovie, pentru ca am nevoie doar din cand in cand sa fac un montaj pentru prezentari in turism.
Multumesc la toti pentru ajutor.