Un altfel de World clock
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Stiti vreun soft care sa ma lase sa aleg o ora dintr-o anumita tara si apoi sa vad ora din alta tara? Momentan daca vreau sa fac asta ar insemna sa-mi modific ora calculatorului sau sa calculez mental. Ideal ar fi un widget.
Ms

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

WIdget-ul World Clock? Vine cu sistemul si poti sa deschizi cate ceasuri vrei, fiecare cu ora lui.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da dar nu pot seta ora. Vreau sa setez ora din San Francisco de exemplu si sa vad care este ora din Romania, fara sa-mi schimb ora calculatorului. Deci mi-ar trebui un ceas care merge independent de ora calculatorului, nu stiu daca are sens sa existe asa ceva, cred ca un convertor de ore imi trebuie mai degraba.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.10.08

Poti sa incerci asa: deschizi in Safari http://www.thetimezoneconverter.com , open in dashboard, selectezi convertorul si ai widget.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu nu am inteles de ce ai nevoie sa setezi ora manual? Nu e bine daca widget-ul ti-l calculeaza? Sau trebuie sa fie cu un decalaj fata de ora reala de acolo?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu folosesc asta: https://www.macupdate.com/app/mac/12881/meridian. Nu setezi ora manual, dar afli care este diferenta de timp intre ora Romanei si ora Californiei de exemplu (10 ore in urma Romaniei) si poti stii la orice ora. La fel cu alte zone care te intereseaza, pe care le pui in menu.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07
belasajgo - 07 Iulie 2013 10:11 AM

Eu nu am inteles de ce ai nevoie sa setezi ora manual? Nu e bine daca widget-ul ti-l calculeaza? Sau trebuie sa fie cu un decalaj fata de ora reala de acolo?

De exemplu vrei sa stii cat o sa fie ceasul in romania cand in NY USA este ora 10 am, chiar daca acum este ceasul 1.40pm (v. time stamp)

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

ia vezi si p-aici:
http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
justme - 07 Iulie 2013 10:40 AM
belasajgo - 07 Iulie 2013 10:11 AM

De exemplu vrei sa stii cat o sa fie ceasul in romania cand in NY USA este ora 10 am, chiar daca acum este ceasul 1.40pm (v. time stamp)

Ai nimerit fix ora care ma interesa raspberry

MaC, convertorul ala e bun, doar ca pot calcula mental mult mai rapid, pt tarile in care stiu fusul orar, as fi vrut sa vad dintr-o privire conversia.
Se pare ca am gasit pt iphone una f simpla: World Time - timezones made easy. Are doua butoane prin care poti modifica ora inainte sau inapoi.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Una si mai simpla, TimeTape, la asta faci doar scroll ca sa vezi toate orele si arata si f bine.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Chiar simpatica TimeTape!