am vazut ceva pe site…tot e in romana mai putin attach-ul care….parca pica rau…nu e nici engleza dar nici nu se potriveste site-ului…nu se supara nimeni de comentarii nu?
Ei bine, un prim pas a fost facut in aceasta privinţă. Firma Nucosnet din Timişoara a avut această idee foarte bună de a oferi reduceri membrilor Macuser, la care se adaugă transportul gratuit în toată ţara. Eu cred ca sunt primul care a “muşcat” aceasta ofertă, asta şi din cauza indiferenţei unui alt dealer (nu dau nume…) care a cam ignorat emailul meu prin care ceream detalii despre achiziţionarea unui iMac G5. Aşa că mesajul d-lui Costi Nedescu referitor la reduceri pentru Macuseri a cazut exact la ţanc pentru mine. iMac-ul meu va ajunge luni!
am vazut ceva pe site…tot e in romana mai putin attach-ul care….parca pica rau…nu e nici engleza dar nici nu se potriveste site-ului…nu se supara nimeni de comentarii nu?
Eu, ca promotor al românizării MAC OS X, perfect posibilă, nu pot avea nimic împotrivă. I‑am sugerat deja lui Tudor că butonul tips & tricks trebuie modificat în „Chichițe și șmecherii”. Uf, româna are totdeauna cuvinte mai lungi, cum ar fi „Chichi și Șmechi”?
Totusi reduceri e un termen f general… Nu am investigat prea bine site-ul, totusi asa la prima vedere nu am inteles despre ce reduceri este vorba. Cat despre site pare fainut numai ca am vazut acolo la sectiunea iPod Mini scris “ultima bucata!!!!”... total neprofesional parerea mea. Poate acusi acusi o sa apara “moka”, “numai azi”... “rapid ca am nevoie de bani” ... si chestii de genul….
Carcotasi mai sunteti!
Eu cred ca site-ul arata bine, e original si simplu, usor de folosit. Evident ca o sa-l perfectioneze si o sa-l umple… Iar poate chiar e ultima bucata, de aia si scrie blue, ca sa scuteasca 10k de intrebari de genul da roz nu aveti, dar de 4? Avand in vedere ca e un produs care nu se mai fabrica, cred ca precizarea e folositoare.
Oricum, am pus si eu intrebare pentru un produs, sa vedem de luni incolo cum se misca cu raspunsurile…
Acu am vazut despre ce reduceri e vorba. Prima data cand am intrat nu aparea scris decat reduceri… (poate nu a afisat broswerul meu bine… )
Pina la chestia cu “ultima bucata!!!!” credeam ca e ceva profesional - gen macgallery sau diverta. Un biz cu 20 de angajati si un sediu de ala modern si “stralucitor…” undeva in centrul Timisoarei ori in noul Mall. Acu mi-am schimbat parerea, si vad appleromania ca pe o chestie mai mica…. Dar atat timp cat au preturile cele mai bune… does’t matter… de la ei o sa cumpar si eu…
Cat timp reclamele o sa fie doar la chestii Apple & compatibile - e perfect.
Daca insa apar reclame cu “Punch The Monkey” sau alte minuni - adblock-u’ le mananca Tudore
“Profesional”, zici, ai? For the record - pe mine unul nu ma deranjeaza aceasta exprimare. Era mai bine “ultimul exemplar”? Si oricum, n-are rost sa incepem acum sa ne legam de chestii de exprimare, gramatica, ortografie si ortoepie…
Cat timp reclamele o sa fie doar la chestii Apple & compatibile - e perfect.
Daca insa apar reclame cu “Punch The Monkey” sau alte minuni - adblock-u’ le mananca Tudore
Si eu prefer ca toate reclamele sa aiba de-a face cu Apple sau cu computerele. Oricum nu ma inscriu la porcarii gen banner exchange, ca sa ma trezesc cu ceva XXX-uri sau online poker prin rotatie…
Tudore… mi se normal ca tu sa tii cu ursu… (doar discutam depsre noii tai colaboratori, nu? )
Eu zic ca e foarte bine ca se extinde reteua, pretul e cel ce conteaza… as cumpara si de la firma “Mokantosh…” , de la parterul unui bloc de la periferie, daca dau cu 50E mai ieftin decat concurenta… . Numai ca nu mi se pare profesional sa foloseasca exprimari gen “ultima bucata!!!” Pe site-urile firmelor mari nu o sa vezi niciodata asa ceva. Ca doar nu au pus ei acolo “ultima bucata…” ca sa nu mai insiste lumea, ci dimpotriva…. poate o sa prinda mai multi clienti… care o sa vrei fiecare “ultima bucata” (probabil mai sunt vre 3-4 exemplare de “ultima bucata”... )
Nu tin cu nimeni… vroiam doar sa-ti arat ca nici firmele “mari” de care ai amintit nu sunt mai breze. N-ai vazut ca si la MacGallery scrie tot “ultima bucata”?? Si oricum, cand zic ca nu-s mai breze, nu ma refer doar la niste exprimari mai ciudate…
Tudore… mi se normal ca tu sa tii cu ursu… (doar discutam depsre noii tai colaboratori, nu? )
Apropo de chestia asta: sper să înţeleagă toată lumea că Macuser.ro (şi implicit eu) nu avem vreo legătură şi nu suntem răspunzători pentru acurateţea ofertelor afişate în bannere sau calitatea serviciilor oferite de firmele care vor avea bannere pe site. Aşa că dacă aveţi comentarii, sugestii, reclamaţii - le adresaţi acelor firme, şi nu mie.