Prima clona a iPhone-ului!!!!!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.10.05

Nu credeam ca o sa apara asa repede.

http://www.mobilissimo.ro/stiri-apple/clona-iphone-meizu-m8-telefon-chinezesc_50.html

[ Modificat: 31 Ianuarie 2007 12:25 AM de Luca ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ai dreacu’, tari chinezii astia. Fura repede, nene!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 31 Ianuarie 2007 12:31 AM

Ai dreacu’, tari chinezii astia. Fura repede, nene!

Acolo zice că iPhone apare în 2008! așa tîrziu? pînă atunci chinezii mai fac vreo 10 variante.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.01.07

sa speram ca o sa apara mai repede
oricum nu se compara
numai daca ma uit la sistemul de operare si stiu deja pe care il voi lua
sanse sunt sa apara mai repede

http://news.softpedia.com/news/The-iPhone-May-Be-Ready-Faster-45736.shtml

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

in ASIA va aparea in 2008… sunt sigur ca vor fi destui cumparatori, in ciuda clonelor

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 31.01.07

Se zvoneste ca ar aparea prin octombrie in Europa, dar inca n-au reusit sa cada la intelegere cu vreun operator de telefonie mobila. Intre altele au declarat ca doresc ca si pe “batranul continent” sa ofere exclusivitatea, ca si in US pentru Cingular (mai nou AT&T)

Daca vreti sa vizionati intreaga prezentare a iPhon a lui Steve Jobs (1 ora si 23 minute):
Prezentare video iPhone

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.01.07

e naspa ca atunci cand va apara in state va fi restrictionat in reteaua cingular
ca l-as fi luat de acolo
de trebuie sa asteptam pana apare oficial
si cred ca si atunci va fi adus ori prin orange ori prin vodafone

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
morph3u5 - 31 Ianuarie 2007 08:18 AM

...
si cred ca si atunci va fi adus ori prin orange ori prin vodafone

cool grin ca dor nu o sa vina zapp cu oferta

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

Da, cu siguranta unul din cei doi operatori. Dar tind sa cred ca va fi Vodafone, intrucat si in US a ales cel mai mare operator… Totusi se pare ca nu Cingular a fot prima lor optiune ci Verizone, dar acestia, din motive de marketing, au refuzta colaborarea. Vom vedea daca au avut dreptate sau nu.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

dar ce vor avea de pierdut daca se vor combina si cu orange si cu vodafone?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
mediaconvertor - 31 Ianuarie 2007 09:16 AM

dar ce vor avea de pierdut daca se vor combina si cu orange si cu vodafone?

In mare parte, operatorii fac legea cu privire la functiile unui telefon. Apple vrea sa schimbe aceasta regula si pune conditii cu privire la implementarea noilor tehnologii in serviciile oferite de operatori, pentru a-si putea rula aplicatiile fara probleme.

Iti dai seama ca operatorilor nu le prea convine aceasta situatie… Si e de inteles, pentru ca pentru orice update de tehnologie, se cheltuie miliarde! Pobabil asta e si cauza pentru care Verizon a refuzat iPhone.

Deci mai mult ca sigur va fi ori alba ori neagra.. putin probabil gri smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
mobilissimo - 31 Ianuarie 2007 08:29 AM

Totusi se pare ca nu Cingular a fot prima lor optiune ci Verizone, dar acestia, din motive de marketing, au refuzta colaborarea.

Din câte știu eu, rețeaua Verizon este în sistem CDMA, nu GSM. Dacă Apple ar fi colaborat cu Verizon, atunci normal că iPhone ar fi fost un telefon CDMA. Dar CDMA-ul este foarte slab dezvoltat în Europa, așa că n-ar fi avut cui să vândă. Nici măcar rețelele CDMA existente în Europa (România - Zapp, Portugalia, Rusia, Cehia și încă vreo 2-3 țări) nu sunt compatibile cu cele din SUA, pentru că funcționează pe altă frecvență. În aceste condiții, mă cam îndoiesc că Apple ar fi dorit să bată palma cu Verizon. Au preferat standardul GSM pentru că este răspâdit în întreaga lume. Desigur, ar mai fi existat posibilitatea ca să facă două versiuni de iPhone: unul CDMA și altul GSM, dar totuși nu cred că s-ar fi întâmplat asta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie

Iata o alta imagine cu Meizu_m8:

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Tudor - 31 Ianuarie 2007 09:45 AM

Din câte știu eu, rețeaua Verizon este în sistem CDMA, nu GSM. Dacă Apple ar fi colaborat cu Verizon, atunci normal că iPhone ar fi fost un telefon CDMA.

Ai perfecta dreptate! Dar asta a fost acum 2 ani, iar perspectivele poate aratau altefel la acea data.
Se pare ca Apple s-a orientat corect smile