Vreau sa imi dezvolt puțin workspace-ul si sa imi cumpăr un display mare. In același timp dacă tot fac o investiție as merge re un TV LED SMART cu o diagonala destul de maricica.am ajuns la concluzia raport/pret la SONY KDL-32W651 ( https://www.sonycenter.ro/televizor-led-full-hd-sony-kdl-32w651-p3579 ). Se vede destul de bine insa am o dilema legat de pixeli si claritatea. Totuși nu e Retina display dar la un monitor te uiți la 50-100cm distanță ..Tv-ul e făcut sa te uiți de la minim 1,5m. dacă te apropie de el mi-e sa nu existe imaginea pixelata dacă il privesc de la 100cm. Mă refer stand la birou lucrand, făcând browsing, lucrand in Logic etc. Ce părere aveți ? Hai sa dezbatem puțin !
de cand l-ai luat? la ce distanță stai fata de el si cum se vede scrisul si elementele mai marunte? tot la fel ca pe MacBook sau ca pe un cinema display?
L-am luat de 3 saptamani, ceva de genu. Am platit 2299 RON pe el la Domo.
Stau cam la 1,5 m de el si se vede ok. In schimb, pe mine ma dor ochii daca stau pe web sau citesc ceva documente asa ca ill folosesc strict pentru media (Apple TV + XBOX + Wii). Sincer doar pentru asta l-am luat, nici nu am legat cablu la el.
La filme si jocuri e super, culori foarte bune si are diferite moduri speciale pentru filme / jocuri / keynote / s.a.m.d.
Since, nu. Mai ales ca stai aproape de el. Iti spun, pe mine ma dor ochii cand fac browsing sau citesc documente si stau la 1,5 m de el. Poate am eu o problema cu ochii, desi nu cred. Pentru ca vad foarte bine si doar la TV-ul asta ma dor ochii.
Vrei sa fac rapid un Video Mirroring si sa pun cateva poze sa vezi cum e scrisul ?
Since, nu. Mai ales ca stai aproape de el. Iti spun, pe mine ma dor ochii cand fac browsing sau citesc documente si stau la 1,5 m de el. Poate am eu o problema cu ochii, desi nu cred. Pentru ca vad foarte bine si doar la TV-ul asta ma dor ochii.
Vrei sa fac rapid un Video Mirroring si sa pun cateva poze sa vezi cum e scrisul ?
un monitor de 29 ultrawide ips de la lg ,cu 2 intrari video si cred ca e mai indicat decit un tv .Pret pe undeva la 25mil . NU am testat pe tv led dar pe lcd samsung de 32 nu e ok ,se vede cumva dar mai slab decit pe un monitor si ce spunea si hamilton , te cam deranjeaza la ochi daca il privesti de la distanta mica ,distanta normala pentru un monitor.