enqueue pt itunes
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

stie cineva un pluggin care sa faca asa ceva?
(functia enqueue de la winamp…)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce face mai exact această funcție?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Party Shuffle nu e bun ?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

nu am prea inteles ce e cu party shuffle… poate imi explicati voi smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

asta asteptam sa ne spui despre functia enqueue…

ca despre party shuffle gasesti in help:

Creating a custom mix using Party Shuffle
iTunes can create a playlist of random songs from your library or a playlist. You can edit this “live mix” at any time.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ai 10piese in player. asculti piesa 2 si apoi vrei piesa 7. dai enqueue la 7 si dupa ce se termina 2 o va play-a, ca sa zic asa, pe 7
nu? iTudor, ai legatura!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

exact asta cautam… hai oameni nu-mi spuneti ca nu ati vazut winamp la viata voastra smile

vreau sa pot din librarie sa aleg ce medodie va urma, fara sa o trag intr-un playlist nou. simplu si direct, sa pot sa imi aleg in timp ce caut in librarie 5 melodii care sa incepa una dupa cealalta…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai e mult mai simplu

intii dai select all / clic dreapta -> uncheck selection
ar trebui sa nu mai ai nici o piesa selectata in patratelul ala mic de la inceput
apoi, bifezi piesele pe care vrei sa le asculti…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iTudor - 31 Ianuarie 2007 01:43 PM

exact asta cautam… hai oameni nu-mi spuneti ca nu ati vazut winamp la viata voastra smile

Pe vemea cand foloseam Winamp, nu exista funcția asta.  tongue wink

iTudor - 31 Ianuarie 2007 01:43 PM

vreau sa pot din librarie sa aleg ce medodie va urma, fara sa o trag intr-un playlist nou. simplu si direct, sa pot sa imi aleg in timp ce caut in librarie 5 melodii care sa incepa una dupa cealalta…

Păi nu e același lucru dacă folosești un playlist? Faci un playlist nou, pui prima melodie, dai clic pe coloana cu numărul piesei ca să se ordoneze melodiile în ordinea în care le adaugi, apoi dai play la playlist și după aia adaugi ce piese vrei. După ce ai făcut playlist-ul, singura deosebire față de “enqueue” este aceea că acolo probabil dai un clic, iar în iTunes faci drag-and-drop. Și pe viitor folosești același playlist, ca să nu mai repeți pașii de la început. Eventual îl golești de fiecare dată.

Semnătură 

⌘-N