zvon: obiectivul separat, telefonul - body
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Se pare că Sony o să lanseze curând o… chestie. E vorba de un obiectiv care are încorporat și senzorul (plus bateria și ceva memorie). Comunică cu un telefon sau tabletă prin WiFi sau NFC, poate fi atașat sau nu și e controlat de pe ecran. Adică, telefonul / tableta devine body-ul.

Ce ziceti?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
altero - 19 Iulie 2013 04:50 PM

Se pare că Sony o să lanseze curând o… chestie. E vorba de un obiectiv care are încorporat și senzorul (plus bateria și ceva memorie). Comunică cu un telefon sau tabletă prin WiFi sau NFC, poate fi atașat sau nu și e controlat de pe ecran. Adică, telefonul / tableta devine body-ul.

Ce ziceti?

Se plictisesc si astia de la Sony.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Precis o sa coste $$$$.
DSLR all the way.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta

Imi place de inginerii de la Sony, tot timpul incearca sa inoveze, e singura lor sansa de a se afirma si de a castiga o mai mare cota de piata.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj

Interesanta idee. pana la urma, folosim telefonul pe post de declansator si vizor? Cam scump declansatorul… SI daca iti suna telefonul sau vrei sa faci un apel, vom incepe sa vedem lumea cu ditamai obiectivul la ureche, sau pus/scos obiectivul la fiecare apel… Sa vedem daca va prinde ideea. oricum, bravo lor ca incearca mereu sa scoata ceva nou!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Este interesant ce au facut, dar cred ca si inutil. Adica mie imi place sa fac poze cu DSLR-ul meu. Dar am observat ca folosind iPad-ul sau iPhone-ul, in majoritatea cazurilor pot face poze la fel de bune (rar se intampla sa nu pot). De ce mi-as mai pune un obiectiv urias langa telefon, cand acesta deja face poze de calitate foarte buna? Ca in cazul in care vreau sa folosesc DSLR pentru marime / forma / feeling, raman la DSLR si nu la un semi-DSLR alcatuit dintr-un telefon mobil si un obiectiv. Singura combinatie unde cred ca ar avea viitor, ar fi cu smartphone-uri ieftine, unde camera integrata “reflecta” pretul telefonului.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Sistemul asta e bun sa spionezi, pui obiectivu indreptat spre gagicile de la masa de langa si faci poze din telefon fara sa banuiasca nimic.
Nu stiu cum folosesti tu dslr-ul ca la mine pozele sunt ani lumina peste ce face iphoneul sau chiar alte dslr-uri.

Semnătură 

Mcintoshing…