Am văzut pe alte forumuri că într-adevăr merge sigur cu 667, însă eu deja cele două memorii de 800, și mă gândeam să încerc să le instalez să văd ce și cum. Se poate întâmpla ceva rău dacă nu sunt compatibile?
UPDATE: Bun, deci am încercat să le instalez pe cele două de 2GB și nu am reușit, iar apoi am încercat cu una de 1GB și cu una de 2GB și voilà, am 3GB pe care îi vede ca fiind de 667mhz. Bănuiesc că are nevoie de cel puțin o memorie de 667mhz, altfel nu-mi explic.
În orice caz, mă bucur că am reușit. Mulțumesc pentru răspunsuri!
Foarte bine ca merge in 3gb !Incearca cu ramul la frecventa mai mare si invers pe slot ,la mine merge doar in o anumita ordine ,daca ii pun invers “piuie”!!!
Foarte bine ca merge in 3gb !Incearca cu ramul la frecventa mai mare si invers pe slot ,la mine merge doar in o anumita ordine ,daca ii pun invers “piuie”!!!
La mine merge oricum.
Dimmul cu frecventa cea mai mica va dicta frecvnta la rami, incearca sa iti cauti un dimm 2gb 667 si va merge perfect in paralel cu cel de 800.