Salut,
Vreau si eu sa upgradez ipad-ul 2 pe care il posed cu un Ipad 3.
Am si eu doua intrebari:
1. Cum fac sa transfer in totalitate datele de pe Ipad-ul 2 pe Ipad-ul 3? Se poate face asta?
2. Toate Ipad-urile functioneaza cu orice SIM (operator)? Sau trebuie unlockat (scuza pentru romanismul fortat)
3. Toate Ipad-urile 3 au retina display? Daca nu, pot vedea undeva in setari?
4. Cum sa vad daca nu e vreo facatura?
Multumesc anticipat. Din pacate, raspunsurile le astept URGENT….
O zi buna
1. Se poate face ca si cu un iPhone. Iti faci backup, sincronizare in iTunes la device-ul vechi, apoi ti-l personalizezi pe cel nou.
2. Nu este nevoie de nici un fel de unlock.
3. Toate 3-urile au retina.
4. Iti dai seama din start dupa calitatea aparatului daca e facatura sau nu. Am avut ocazia sa vad niste facaturi de am ramas masca la prima vedere. Dar cand am pus mana pe ele, s-au tradat singure. Greutate, calitatea materialelor, sticla, etc.
Multumesc pentru raspus. Ai vazut facaturi si de 3?
Daca nu le am ambele unul langa altul, s-ar putea sa fie cam greu.
Backup-ul il fac pe computer, nu? Nu pe Icloud…
Sa nu razi, dar de cand am pierdut toate contactele de pe un Iphone, cam ezit cu backup-urile astea.
Conectezi iPadul la iTunes și îi dau restore, e varianta cea mai simplă de a-l verifica. Mai poți verifica și serialul de pe spate pe site-ul selfsolve.apple.com/
2) iPad-urile din Japonia sunt singurele blocate pe operator. Când îl întâlnești pe vânzător, fă o plecăciune scurtă și zi repede “con-nici-va vânzător-san” - dacă shițează și el o plecăciune, este japonez deghizat: nu lua iPad-ul.