E de tot rasul. Pe langa faptul ca platim mult mai mult decat altii pe iDevice-urile si mac-urile noastre, nu primim nici jumatate din serviciile oferite de Apple.
Cel mai mult ma doare iTunes Match. Am cumparat muzica foarte multa decat a aparut iTunes. Serios, adica e disponibil in Moldova, Zimbabwe, Uzbekistan etc dar nu si in Romania ? Sunt convins ca Apple doreste si incearca, asa ca vreau sa stiu cine sunt calicii care opresc sau ingreuneaza demersurile ? Unde putem face o petitie, sa le dam cu ea peste ochi ?
Am auzit că cică există o asociație cu acte în regulă a utilizatorilor de produse Apple care are competența să tragă de mânecă. Și are și un site și un forum cică
Problema e: cine formulează frumos, în română și engleză, lacrimațiunea trebuincioasă. Ne apucăm să scriem aici, să ne corectăm unul pe altul ? Mai multe capete de-om fi, om produce ceva acceptabil.
Sunt convins ca dpdv legal problema ne depaseste. In plus, nu stim exact ce se intampla. Dar cred ca o simpla petitie semnata de cat mai multi ar conta. Treaba e, cui o adresam ?
Intrebarea e foarte buna: pe cine tragem de urechi? O fi Apple din Cupertino? Nu cred. Apcom? Neh. Midis Group? N-as crede. Casele de discuri (care?)? Daca au dat voie in Moldova sau Botswana, nu vad ce i-ar jena la noi.