iTunes Match, pe cine tragem de urechi ???
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

E de tot rasul. Pe langa faptul ca platim mult mai mult decat altii pe iDevice-urile si mac-urile noastre, nu primim nici jumatate din serviciile oferite de Apple.
Cel mai mult ma doare iTunes Match. Am cumparat muzica foarte multa decat a aparut iTunes. Serios, adica e disponibil in Moldova, Zimbabwe, Uzbekistan etc dar nu si in Romania ? Sunt convins ca Apple doreste si incearca, asa ca vreau sa stiu cine sunt calicii care opresc sau ingreuneaza demersurile ? Unde putem face o petitie, sa le dam cu ea peste ochi ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Am auzit că cică există o asociație cu acte în regulă a utilizatorilor de produse Apple care are competența să tragă de mânecă. Și are și un site și un forum cică tongue wink

Problema e: cine formulează frumos, în română și engleză, lacrimațiunea trebuincioasă. Ne apucăm să scriem aici, să ne corectăm unul pe altul ? Mai multe capete de-om fi, om produce ceva acceptabil.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Sunt convins ca dpdv legal problema ne depaseste. In plus, nu stim exact ce se intampla. Dar cred ca o simpla petitie semnata de cat mai multi ar conta. Treaba e, cui o adresam ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09

Cand se demareaza treaba puneti pe pagina principala ca sa ne punem capurile la contributie cu totii. Si apoi sa dam cu semnatura.

Semnătură 

MacBook unibody late 2008
iPad 2nd generation Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

S-a demarat. Aici. Ziceți ce să scriem în textul ăla. Mai întâi pe românește și când ne hotărâm, traducem și în engleză.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Intrebarea e foarte buna: pe cine tragem de urechi? O fi Apple din Cupertino? Nu cred. Apcom? Neh. Midis Group? N-as crede. Casele de discuri (care?)? Daca au dat voie in Moldova sau Botswana, nu vad ce i-ar jena la noi.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ajungi în pagina asta, și găsești cele două rânduri de jos…
și atunci le trimiți feedback și le spui ce și cum

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Sau poate o posibilă explicație ar putea fi dedusă printre rânduri din răspunsul #12 dintr-un thread recent.

d3xmeister - 30 Iulie 2013 10:02 AM

... Toti isi dau schimba conturile Apple intre ei ca sa schimbe aplicatii, de aici apar problemele. De-aia am refuzat mereu sa fac treaba asta.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eh, de parca in tarile din lista asta nu s-ar intampla la fel.