Vezi ca are o poza acolo. Am vorbit cu vanzatorul si diseara merg sa il cumpar,mi-a spus ca prinde foarte bine orice poat din tara. Deci sa inteleg ca acest model prind si post-uri din asia? (China,mongolia)
Ca sa-ti faci o idee daca ar putea prinde trebuie sa stii pe ce frecvente emit acele posturi, iti trebuie unde lungi dar si asa cred ca se prind in cazuri mai speciale, cer senin , intuneric… Mai sunt si undele scurte dar sunt pentru radioamatori mai mult. Iti trebuie si o antena sanatoasa, aveam si eu cand eram mic un radio dintrasta cu de toate si mai prindeam tot felul de bazaconii, dar nu era constant si nici excelent.
Pai daca,caut presupun ca o sa gasesc,vedeti primul video care l-am pus,acel post din Mongolia era pe 12085 khz,sa inteleg ca nu il pot prinde cu acest model? Oricum il cumpar…cred ca o sa prind si din Rusia Dupaia daca nu ma pricep va intreb :D
Dacă vrei să vezi la ce distanță este emițătorul care l-ai recepționat cauți postul/frecvența in lista de pe shortwaveschedule.com și o să vezi de ex. că postul de radio mongol de pe 12085 kHz emitea de la 6000 km.
http://s17.postimg.org/hnuwmifjf/image.jpg
Antena e foaaarte lunga :D
Sper ca sunt acceptabile pozele,nu am DSLR
Oare sunt singurul copil care e pasionat de istorie si chestii vechi?