ios foldable sections
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ca in aplicatia de facebook, meniul din stanga dupa ce faci slide, are mai multe sectiuni si cand apesi pe headerul ei se deschide complet si se duce in sus. Este vreo componenta dea gata pe net?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

In header este un buton care atunci când este apăsat muta un view ( asa văd eu pe iPad )

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

E simplu, uite ti-am facut eu un sample project, probabil se poate si mai bine/performant, al meu e facut in graba acum smile

Fișiere atașate
xxx.zip  (Dimensiune Fişier 32 - Downloads: 199)
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ms
Imi era doar lene sa fac, e mai mult de lucru decat ai facut tu in graba, cand este inchisa sectiunea afiseaza doar cateva linii, cand e deschisa le afiseaza pe toate, mai e si sageata din dreapta care-ti indica daca e inchis sau deschis, ma gandeam ca le gasesc deagata pe toate.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Inteleg, din intrebarea ta asta am crezut ca te intereseaza, scrolling-ul pe sectiunea unde s-a detectatun tap.
Are apple un exemplu cu tap pe sectiune pt inchis/deschis gen acordeon,dar pentru ce vrei tu trebuie sa il adaptezi smile
http://developer.apple.com/library/ios/#samplecode/TableViewUpdates/Introduction/Intro.html

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

incearca pe https://www.cocoacontrols.com - poate gasesti acolo, in caz ca nu stiai de el

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.03.10

incearca JASidePanels de pe cocoacontrols.com. pentru foldable sections trebuie doar sa implementezi in tableView-ul din side-panel sa exandezi sectiunea cand dai click pe sectionHeader. simple as that smile n-ar trebui sa-ti ia mult

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display