Time Capsule 2013, fibra
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.09.07

Salut,

Am achizitionat acum cateva zile noul TimeCapsule, si cablul ethernet necesar pentru a il conecta la modemul meu de la R (o companie de internet din Spania).
Viteza s-a dublat conform testelor facute inainte si dupa instalare TC, cu SpeedTest.

Intrebarea mea este daca nu ar trebui sa dezactivez cumva si reteaua Wireless de la Modem, acum ca merge cea de la TC. Imi apar ambele in lista, si la ambele se conecteaza.
Daca da, nu ar strica asta reteaua wireless a TC?

Multumesc,
Andrei

Semnătură 

3.4 GHz Intel Core i7, 16 GB 1333 MHz DDR3 |  MacBook Pro 15” Intel Core Duo, 2 GB DDR2 |  iPad 4 | iPhone 3GS | iPod Nano

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 27.11.08

Nu cred ca se conecteaza la ambele, chiar daca le are memorate.

Semnătură 

Mac Mini 2018, Intel Core i7 3.2 GHz, 16 Gb, 512 GB SD
Time Capsule (500 GB, dual-band & guest-networking)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Cred că Andrei a vrut să spună „se poate conecta la ambele”. Ceea ce este perfect normal.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

Banda de 2.4 e si asa prea aglomerata, la ce sa mearga doua retele ? Spun asta pentru ca nu cred sa fie “rentabil”  sa foloseasca TC ca extender.

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.09.07

Banda initiala merge cu 47 mb/s la download. Cea de la TC urca pana la 98 mb/s. Nu cred ca este aceeasi retea.

Ciudat este ca am oprit wireless-ul din router, pt reteaua initiala, dar se opreste si la TC..

Semnătură 

3.4 GHz Intel Core i7, 16 GB 1333 MHz DDR3 |  MacBook Pro 15” Intel Core Duo, 2 GB DDR2 |  iPad 4 | iPhone 3GS | iPod Nano