IPhone, albastru, roz si alte culori ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Ma uitam pe site-ul Apple la iTunes Radio, ai am obsevat ca acolo apar imagini cu iPhone 5 in diferite culori pe margini. M-am uitat atent, nu sunt huse. Imi scapa mie ceva sau deocamdata nu s-a anuntat nimic si nu e posibil sa cumperi un iPhone in culorile de acolo ?

http://www.apple.com/itunes/itunes-radio/

Sa asteptam optiunea pe 5s ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Alea-s iPoade smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

smile) eu stiam alt design la iPod, cred ca am ratat prezentarea acestui model. Thanks.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Acesta este iPod 5 si are aproape 1 an smile

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Da, stiam de iPod 5 dar nu stiu de ce aveam impresia ca designul e identic cu 4.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

defapt asta este un zvon…si cred ca va deveni realitate. se pare ca vor iesi niste iTelefoane de jucarie.

http://www.zdnet.com/production-of-low-cost-iphone-5c-draws-allegations-of-poor-working-conditions-7000018705/

modelul asta de plastic va fi telefonul ala pe care de cate ori il vei scoate din buzunar te vei simti nefericit si te vei gandi cu parere de rau ca nu ai mai dat niste bani in plus sa il iei pe cel de calitate.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Eu nu vad rostul acestui iPhone low cost. IPhone 4 inca se mai fabrica si se gaseste la preturi foarte mici. 3gs s-a fabricat pana iarna trecuta. Eu zic ca cine nu isi permite un iPhone 4 nu isi permite oricum sa aiba orice fel de smartphone. La ce bun un smartphone cu 3g, cellular data si wifi tot timpul pe off, si o cartela cosmote cu jdemii de minute dar nimic altceva. Stiu ca sunt mult care folosesc smartphoneul asa, ca sa faca ce ar face si cu un Nokia 1100. Pentru acestia, iPhoneul de plastic, care va fi inevitabil botezat ,,Cheap,,, nu e tentant, pentru ca pe ei ii intereseaza imaginea, deci vor prefera un iPhone 4 sh ca arata mai ,,jmecher,,