Atentie marita pentru userul banduplex
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nici administratorii macuser.ro nu sunt scutiti de tepe de pe macuser.ro. Caveat emptor intradevar!

Pe scurt, am cumparat un iPod U2 cu hard discul stricat, desi a fost prezentat ca “in stare foarte buna de functionare”. Urmarile pataniei sunt cele clasice: fara sa mai raspunda, liniste de mormant. Ipodul ar fi fost bun de greutate pentru hartii daca n-ar fi fost entuziasmul altor macuseri care au schimbat hardiscul cu un alt CF de 8GB + controller. (thanks!)

Asa ca aveti grija sporita cu acest user din Turda. Cateva alte anunturi ale lui:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44531/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44523/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44463/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44442/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44351/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44350/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44021/

Pentru cine este interesat, pot trimite pe PM logurile conversatiei, numele si adresa lui de acasa. Avea si un anunt pe okazii, dar l-a sters intre timp si n-am apucat sa notez userul.

Fiecare poveste are 2 versiuni, intradevar. A mea e cea cu 290 lei mai putin in buzunar si un ipod stricat.

[ Modificat: 06 August 2013 08:20 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Turda
Macuser din: 03.04.13

Eu la randul meu l-am cumparat de la cineva din Cluj iar acea persoana a testat iPodul si nu a avut nici o problema . Eu l-am folosit timp de 3 luni fara nici o problema ascultam si cate 3 ore la el incontinuu. Intrebarea mea este cum s-a stricat hardul exact cand l-am trimis spre Bucuresti ? Credeti ca am schimbat hardul ? Pentru ce ? Mai am inca 30 de iPoduri perfect functionale si inca pe atata pentru piese, dintre care vreo 5 iPoduri classic cu ecranul spart sau fara clickwheel dar cu hardul functional. Am vandut o gramada de lucruri functionale si defecte, iar in cazul celor defecte am specificat problema. Nu am raspuns din cauza ca am fost in concediu la cabana la munte. Am atasat o poza cu iPodul “defect” .

Semnătură 

iPod: Classic (Toate), Nano (Toate) , Shuffle (Toate), Touch (1G/2G/4G), Mini (Toate)
iPhone 5 16GB
Apple classic: eMac G4 700Mhz / iMac G3 Slot Loading /Apple Newton Message Pad 120 / Apple Studio Display / PowerBook G3 /Powerbook 1400cs, 1400cs133 / Powerbook 100, 140, 150, 165 / iBook G3/ Powermac G4 Quicksilver 1.2Ghz Dual 2GB/ PiBook G3 Clamshell/ Macintosh Performa 620/ 2X Apple QuickTake 200/iMac G4 Lampa/ iSight Webcam/ Apple Design Speakers/ Apple Portable Stylewriter/ Mac Mini G4

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Ban permanent merita. Urasc teparii de cand am patit si eu.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Tu ce dovada ai sa ma faci tepar ?

Semnătură 

iPod: Classic (Toate), Nano (Toate) , Shuffle (Toate), Touch (1G/2G/4G), Mini (Toate)
iPhone 5 16GB
Apple classic: eMac G4 700Mhz / iMac G3 Slot Loading /Apple Newton Message Pad 120 / Apple Studio Display / PowerBook G3 /Powerbook 1400cs, 1400cs133 / Powerbook 100, 140, 150, 165 / iBook G3/ Powermac G4 Quicksilver 1.2Ghz Dual 2GB/ PiBook G3 Clamshell/ Macintosh Performa 620/ 2X Apple QuickTake 200/iMac G4 Lampa/ iSight Webcam/ Apple Design Speakers/ Apple Portable Stylewriter/ Mac Mini G4

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 28.04.13

ala care-ti vinde obiecte defecte ,ca functionale nu-i om, ii sfarnar…si eu am patit

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
banduplex - 05 August 2013 08:01 PM

Tu ce dovada ai sa ma faci tepar ?

Deobicei cand un om te face tepar si sa avem grija ce cumparam de la tine,eu il cred,stiu cum e sa patesti asa ceva.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Am pus frate dovada ca mergea inainte sa il trimit! Ce nu intelegi ??

Semnătură 

iPhone 5 16GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

Poate poza aia a fost facuta cand l-ai primit tu. Apoi s-a stricat si ai zis sa il vinzi sa mai iei niste bani ca tu esti om serios.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Cu poza nu dovedesti nimic,iar huk nu doar ca este membru vechi,dar este si respectat aici…de tine nu am auzit decat acum,huk,iti recomand sa mergi la politie,ce a facut el se numeste inselaciune si poate face inchisoare. Nu conteaza suma.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
skillzu - 06 August 2013 12:13 PM

Cu poza nu dovedesti nimic,iar huk nu doar ca este membru vechi,dar este si respectat aici…de tine nu am auzit decat acum,huk,iti recomand sa mergi la politie,ce a facut el se numeste inselaciune si poate face inchisoare. Nu conteaza suma.

Tu deja cam intreci masura. Ce te aduce pe tine sa tot bati din gura in topicul asta ? Asta ii intre mine si huk. Asa o fost intamplarea. Eu l-am trimis perfect functional . Ii posibil ca atunci cand a incercat sa adauge piese noi s-a bulit hardul, am patit si eu cu un iPod Classic generatia a 2-a. Eu am martori care pot confirma ceea ce spun eu. Ce garantie am ca nu a fost schimbat hardul din el ?  Daca eram eu un “tepar” crezi ca mai stateam eu pe aici sau dadeam date reale ? Am vandut zeci de ipoduri, iti arat si calificativele de pe okazii sa mai vezi si alte pareri.

Semnătură 

iPhone 5 16GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu ti-am spus cum s-a intamplat (huk l-a luat prin mine). Degeaba o mai aburim aici; tu spui o chestie, eu spun ce am primit. S-o fi stricat pe drum, o fi dat de bad-uri cand am vrut sa pun muzica pe el, treaba e ca huk a platit un iPod paradit.
Daca tineai la reputatia ta, reactionai altfel!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Draga banduplex, iti explic la ce se refer altero cand vorbeste de reactie:
Acum muuuulti ani, an vandut in iBook sau Powerbook de 12’‘, nici nu mai stiu ce era, a trecut atata timp… M-am intalnit cu omul la Parcul Carol, l-am lasat sa faca toate testele ce vroia sa le faca si apoi l-am vandut in stare buna de functionare, asa cum mersese intotdeauna. Dupa 4 ore, omul ma suna sa-mi zica ca i-a murit Mac-ul, placa de baza cred. REACTIE NORMALA: m-am intalnit cu omul imediat, am verificat ca e intradevar stricat si nu doar un novice care nu stie cum sa-l foloseasca si apoi i-am returnat toti banii. Pana la ultimul leu.

Tu ai vandut un iPod prin posta, defectul era acolo de cand l-ai pus in cutie, poate nu l-ai umplut niciodata cu muzica si nu ai ajuns in zona busita de hard, poate nu ai observat ca e stricat, dar era stricat cand l-ai vandut. Eu ti-am zis asta imediat, la fel si alt administrator, ti-am pus poze si filmuletz cum face clonk clonk, ca sa intelegi ca nu e o schema (in caz ca ar putea fi cineva atat de incurcat sa creada ca de asta avem situl asta sa luam ipoduri de la oameni din Turda…). Tu, timp de o saptamana n-ai raspuns un rand. Si la 2 ore depa thread-ul asta te-ai intors brusc din vacanta, luni seara la 10 pm. Sa ma ierti daca nu cred si nu crede nimeni ce zici.

N-am facut pe nimeni tepar, n-am aruncat cu pietre si nici n-o sa ma duc la Metropolitan Police in Londra sa depun plangere. Am avertizat userii macuser.ro sa aiba mai mare atentie cand cumpara de la tine si sa aleaga poate o metoda mai sigura de cumparare (expeditie cu testarea produsului, sa vina personal acolo, etc.) Majoritatea lucrurilor pe care le vinzi sunt vechi si foarte vechi, unele o sa se mai strice inainte sa le expediezi, altele pe drum si altele imediat dupa, cred ca ar fi trebuit sa-ti iei responsabilitatea vanzarii si sa oferi returnarea pretului sau macar sa acoperi costul reparatiei. Asa ramai un alt nume anonim pe net pentru care macuserii trebuie sa aiba grija sporita.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)