1 din 2
1
USB Power Adapter Takeback Program
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Adica, ai un adaptor de priza de care nu esti sigur ca-i original, te duci la un Apple Store sau un Service Provider autorizat si-ti da altul, pentru 10 dolari (sau echivalent). Incepand cu 16 august, pana pe 18 octombrie.

Anunt Apple

Oare Service Providerii de la noi se califica? Eu cred ca da.
Pentru Bucuresti, in afara de Noumax si iStyle, vad ca mai e si Cordon Electronics, despre care nu stiam ca-s Apple Authorised Service Provider.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator

Neh, cam astea-s țările:

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

smile) am râs

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

păi acolo se curentează fraierii…
smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj

Da, la romani si ceilalt est-europeeni curentul face bine la reumatism. Sau suntem prea multi, asa ca nu-i bai daca mai moare vreunul…
Halal!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

așa e că nu ai auzit de nici un caz pe-aici?...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

A mai apărut azi o “știre” despre o “chineză” căreia i-a explodat un iPhone 5 la ureche de i-a dăunat ochilor. Mi se pare orchestrată bine treaba. Mai ales că toate se întîmplă în China.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09
dacuBurebista - 13 August 2013 02:57 PM

păi acolo se curentează fraierii…
smile

Daca in Germania s-ar intampla asa ceva, ar fi mai rau pentru Apple, pentru ca nemtii au bani pentru a da firma in judecata si chiar daca nu ar castiga, poate ar strica un pic renumele firmei…

Dar oferind acest program de Takeback, Apple isi face indirect si reclama si mai castiga cativa clienti in plus (si increderea clientilor). Si mai fac si putin profit, cerand 10 € pe un incarcator original, la care costul de productie este mult mai mic.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

sigur că da
dar ne-am întrebat cu toții cum a murit tanti aia care facea baie si vorbea la telefonul pus la incarcat in china, nu in germania…
probabil si priza era lingă robinet smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Pai nu e de mirare atata timp cat aproape 80% din produsele din China sunt contrafacute.Am avut odata ocazia sa ajung acolo si m-am crucit cum sunt magazinele burdusite de produse contrafacute, tot ce vrei.E o stare de normalitate acolo sa vezi asa ceva
Mult , prost si ieftin-Made in China smile

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

De azi, programul e valabil in 30 de tari; Romania nu e printre ele.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj

Normal, probabil ca nu stie nimeni ca existam… Sau alti dealeri din alte tari au facut scandal pe motiv de discriminare. As fi curios sa aflu dace Noumax sau Istyle le-au zis ceva celor din livada de meri…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Daca va fi si in romania,imi poate lua si mie unul si ii dau banii? Nu stau in bucuresti ci in brasov…

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.07.06

http://www.apple.com/support/usbadapter-takeback/other_countries.html

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Targu Mures
Macuser din: 26.08.10

Astazi m-am dus la Cluj, la iStyle sa-mi schimb si eu un incarcator.
Mai bine nu faceam. Scandal monstru.
Odata domnisoara a carui nume nu o sa pomenesc acum, habar nu avea de existenta acestui program. Dupa ce am aratat linkul si a citit cu atentie, mi-a inceput sa spuna ca am nevoie de:
-certificatul de garantie, factura de achizitie, dureaza 15 zile, si sa iau legatura intre timp cu service-ul din Bucuresti, amabila mi-a scris si pe o fituica alba, numele technicianului si numarul lui de telefon, si m-a expediat.
Am explicat iarasi cum sta treaba cu acest program, dupa care a inceput sa dea niste telefoane.Si iarasi aceeasi poveste, “ca am vb la Bucuresti, si ca aveti nevoie sa-mi aduceti actele, ca fara acelea nu se poate, ca nu se poate, ca nu se poate….
Am crezut ca innebunesc.
AM explicat a treia oara, cum sta treaba, dupa care s-a uitat urat la mine si a inceput sa completeze o fisa de service, aducandu-mi aminte, ca ea a crezut ca eu vreau gratuit, si ca oricum trebuie sa astept, si ca ei sunt defapt un APR, si “nu au legatura cu Apple”  .

Dupa lungi minute de asteptare, se pare ca a inteles despre ce este vorba.
Si am stat, si am stat, aprox 40 de minute, dupa care triumfator mi-a inmanat fisa de service, si mi-a cerut semnatura.Am semnat ca boierul, ea a stampilat fisa mi-a inmanat-o si mi-a urat LA REVEDERE.
Concluzia?
NU VA DUCETI LA iStyle pentru acest program. Habar nu au de existenta ei, mai mult decat atat, se comporta foarte aiurea si lipsit de profesionalism.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Targu Mures
Macuser din: 26.08.10

Sa vezi astazi. Fiindca am dus si iPhone-ul la service la Noumax, astazi ma suna un domn de la ei, foarte amabil ce-i drept si imi spune ca fiindca exista o fisa de service deschis deja pentru incarcator, nu pot sa-mi inlocuiasca telefonul pana cand cei de la iStyle inchid fisa de lucru.

Asta inseamna ca cei de la iStyle, pun pariu ca o sa tina deschis fisa cat mai mult, ca sa poata sa se razbune, pentru nesabuinta mea de a le deranja cu programul acesta.

Dealtfel nici o veste de la ei inca. Habar nu am cum o sa intru in posesia incarcatorului nou, mai ales ca trebuie sa si platesc.

1 din 2
1