Astazi m-am dus la Cluj, la iStyle sa-mi schimb si eu un incarcator.
Mai bine nu faceam. Scandal monstru.
Odata domnisoara a carui nume nu o sa pomenesc acum, habar nu avea de existenta acestui program. Dupa ce am aratat linkul si a citit cu atentie, mi-a inceput sa spuna ca am nevoie de:
-certificatul de garantie, factura de achizitie, dureaza 15 zile, si sa iau legatura intre timp cu service-ul din Bucuresti, amabila mi-a scris si pe o fituica alba, numele technicianului si numarul lui de telefon, si m-a expediat.
Am explicat iarasi cum sta treaba cu acest program, dupa care a inceput sa dea niste telefoane.Si iarasi aceeasi poveste, “ca am vb la Bucuresti, si ca aveti nevoie sa-mi aduceti actele, ca fara acelea nu se poate, ca nu se poate, ca nu se poate….
Am crezut ca innebunesc.
AM explicat a treia oara, cum sta treaba, dupa care s-a uitat urat la mine si a inceput sa completeze o fisa de service, aducandu-mi aminte, ca ea a crezut ca eu vreau gratuit, si ca oricum trebuie sa astept, si ca ei sunt defapt un APR, si “nu au legatura cu Apple” .
Dupa lungi minute de asteptare, se pare ca a inteles despre ce este vorba.
Si am stat, si am stat, aprox 40 de minute, dupa care triumfator mi-a inmanat fisa de service, si mi-a cerut semnatura.Am semnat ca boierul, ea a stampilat fisa mi-a inmanat-o si mi-a urat LA REVEDERE.
Concluzia?
NU VA DUCETI LA iStyle pentru acest program. Habar nu au de existenta ei, mai mult decat atat, se comporta foarte aiurea si lipsit de profesionalism.