Sunt mult care au iPhone, dar cand e vorba de un accesoriu precum incarcator sau cablu, se zgarcesc si la o suma de 10-15 lei. Acum cativa ani cand am lucrat la un magazin de electronice, am avut clienti cu telefoane foarte scumpe, dar care la un cablu USB pentru telefon care costa in jur de 10-15 lei, ne intrebau de ce sunt asa scumpe. Sau si la incarcatoare am mai vazut chestii de genul acesta, erau de vanzare si incarcatoare de calitate pe la 40 lei, si incarcatoare din alea la set “3 in 1” (incarcator priza + incarcator masina + un cablu USB) la 35 lei. Pe cand incarcatoarele de calitate au fost cumparate mai rar, cele la set au mers ca painea calda.
Cei care folosesc incarcatoare ieftine au toate sansele sa se curenteze, chiar daca nu iau telefonul in mana direct dupa dus, cu mana uda. Am deschis cateva din astea extrem de ieftine cumparate din diferite magazine cu chinezarii, si ce am gasit in interior pur si simplu m-a socat. Eu nu as avea curajul nici sa bag asa ceva in priza, ca oricand ar putea lua foc.