Deadly Iphone 5 [de fapt: deadly fake charger]
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

O stire cu adevarat tulburatoare:

http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/apple-investigating-after-chinese-woman-dies-of-electric-shock-using-iphone-5-8709864.html

:(

[ Modificat: 08 August 2013 04:55 PM de Administrator ]
 Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

da, s-a dovedit ca a folosit un incarcator contrafacut.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44501/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Contrafacut…sigur nu ascunde apple ceva?! Chiar daca era fake…sa mori de la un telefon e stupid si trist…eu as fi facut mare scandal daca eram din acea familie.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Curent electric + corp uman + apă = electrocutare.

Dacă vorbești la mobil ud leoarcă, în tălpile goale pe podeaua udă și mobilul este la încărcat și de pe mâna ta se scurge o picătură de apă pe fir până în priză - poa’ să fie și telefon Vertu din aur cu diamante, tot mori.

Dacă am învățat ceva de la cursurile de Electrotehnică din facultate este că nu te joci cu curentul electric. Mai ales după laboratorul în care am evaporat exploziv câteva cabluri groase de cupru din cauza unei conexiuni greșite.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12
skillzu - 08 August 2013 07:19 PM

Contrafacut…sigur nu ascunde apple ceva?! Chiar daca era fake…sa mori de la un telefon e stupid si trist…eu as fi facut mare scandal daca eram din acea familie.

Da, este adevarat. Apple este defapt o companie fantoma si folosita paravan pentru planurile malefice a lui Obama.
Obama defapt este un templar si vrea sa cucereasca pamantul cu un.. mar. De vina sunt extraterestrii.

Common, really ? Ce naiba sa ascunda ? Retrageau de pe piata telefoanele daca era problema, nu-si permit publicitate proasta acum..

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://www.youtube.com/watch?v=rYnMD4StlyA

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
skillzu - 08 August 2013 07:19 PM

Apple inlocuieste toate incarcatoarele pe care banuiesti ca nu sunt originale: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/44668/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Stiam si asta,dar mi se pare ciudat sa mori de la un telefon,voi chiar credeti ca femeia aceea a facut dus in avion? Sau ca avea iPhone 5 dar nu avea bani pentru un incarcator original? Iar faza cu Obama…no comment,ala e doar o papusa.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Sunt mult care au iPhone, dar cand e vorba de un accesoriu precum incarcator sau cablu, se zgarcesc si la o suma de 10-15 lei. Acum cativa ani cand am lucrat la un magazin de electronice, am avut clienti cu telefoane foarte scumpe, dar care la un cablu USB pentru telefon care costa in jur de 10-15 lei, ne intrebau de ce sunt asa scumpe. Sau si la incarcatoare am mai vazut chestii de genul acesta, erau de vanzare si incarcatoare de calitate pe la 40 lei, si incarcatoare din alea la set “3 in 1” (incarcator priza + incarcator masina + un cablu USB) la 35 lei. Pe cand incarcatoarele de calitate au fost cumparate mai rar, cele la set au mers ca painea calda.

Cei care folosesc incarcatoare ieftine au toate sansele sa se curenteze, chiar daca nu iau telefonul in mana direct dupa dus, cu mana uda. Am deschis cateva din astea extrem de ieftine cumparate din diferite magazine cu chinezarii, si ce am gasit in interior pur si simplu m-a socat. Eu nu as avea curajul nici sa bag asa ceva in priza, ca oricand ar putea lua foc.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Cumnatul meu a facut varza cu incarcatoare chinezesti 4 scule: iPod 4th gen, Nokia 6300, HTC HD2 si un laptop Asus. De fiecare data a fost avertizat, de catre mine, sa nu se joace cu acumulatorii lithium ion si cu hardware-ul de power management firav al acestor scule de generatie noua. Si-a luat-o in freza deja de 4 ori, dar si acum tot pe scule da vina, inca nu e convins ca alimentatoarele alea de 5 lei i le-a distrus. Si nici nu crede ca e ceva in neregula sa pierzi alimentatoarele originale la orice device detii smile)

‹‹ Face Time      Poll : husa, folie sau naked ? ››