Pixeli morti, inversati, ce danseaza pe o latura a TV-ului meu Panasonic 50VT20 luat de la AV store acum 2,5 ani de la AV store, m-au facut sa apelez la garantia de 5 ani, luata odata cu TV-ul care a costat 100 milioane lei vechi. Ei sigur l-au luat de pe piata gri, din Germania, nu de la Panasonic Romania, pentru ca am asteptat 2 saptamani sa il ridic, dupa achizitie.
Am sunat luni sa intreb daca vin ei la mine, sau trebuie sa ma car eu cu el la magazinul lor din cotroceni, de unde l-am luat, si a ramas stabilit ca ma asteapta cu TV-ul la ei sa vada ce e de facut.
La 2 zile dupa, ma suna alt angajat al lor sa imi spuna sa duc TV-ul la un service, el crezand ca nu este in perioada de garantie. I-am explicat ca are garantie 5 ani si ca este inca in garantie, si ca deja am stabilit cu un coleg sa il duc la ei zilele astea.
Asa ca azi voi duce TV-ul inapoi. Am avut foarte mare grija de TV, mereu a stat in pozitie verticala, niciodata nu a avut retentie de imagine sau plasma burn-in.
Din poze, voi ce credeti, e un panel stricat, o problema mai veche intalnita la seriile GT si ST, in care apareau pixeli inversati, mov/albastrui pe o portiune mare din ecran?
Credeti ca isi vor respecta garantia, dupa ce am luat produse numai de la ei, si i-am recomandat tuturor?
Cum ar trebui sa se rezolve daca ecranul nu poate fi reparat? Imi dau alt TV, din generatia actuala? Echivalentul TV-ului meu, ar fi 50VT60 si costa 82 milioane lei vechi.
Ce parere aveti din poze?