Eu am iPhone din 2007, am avut toate modelel in afara de 4S. Toate le-am folosit naked, fara husa si folie.
Chiar daca nu am spart nici unul, s-au zgariat si ciobit destul de bine.
Am avut folie pe 3G și 3GS, pe iPad 2. După ce le-am scos foliile era cu totul altă experiență și mi-a părut rău că nu le-am folosit de la început așa. Acum am iPhone 5 de la început fără folie, are semne normale de uzură dar nu îmi pare rău, nici pe iPad 4 nu am mai pus folie Zagg ca pe iPad 2.
Din 2007 pana azi,folie non-stop.
Nu-l scot din cutie pana nu ii iau folie fata-spate.
Sunt maniac,nu suport zgarieturile.
Sunt in stare sa-l vand daca apar zgarieturi.
n-am avut folii niciodata. partea nasoala e ca dupa cativa ani ecranul nu mai e ca la inceput, nu-ti mai aluneca degetul la fel. poate acum vara e si de la caldura/umezeala putin. partea buna e ca macar ai o experienta placuta la inceput, cei cu folii nu o au niciodata.
Cei cu folii tin la telefonul lor.prefera un device ingrijit cu un aspect impecabil.
Daca iti iei folii ultra clear,fine,nu o sa simti niciodata mare diferenta.
Plus,telefonul tau va arata mereu ca nou.
Niciodata nu am inteles cum cineva isi zgarie telefonul si nu-i pasa de lucrul asta.
Tine si de respectul de sine…dar na,poate sunt eu mai maniac.
Eu nu am inteles niciodata cum cineva isi zgarie tel in the first place.
Eu ma dau pe BMX, il mai scot din buzunar si il mai frec de ghidon la o groapa si din cand in cand mai il scap iar cand eram in liceu il mai frecam de banca si de scaun sa nu ma vada profesorul Pe langa asta, mai exista sa ai ghinioin…sa il scapi din greseala cand il scoti din buzunar si chestii de genul.
Cei cu folii tin la telefonul lor.prefera un device ingrijit cu un aspect impecabil.
Daca iti iei folii ultra clear,fine,nu o sa simti niciodata mare diferenta.
Plus,telefonul tau va arata mereu ca nou.
Niciodata nu am inteles cum cineva isi zgarie telefonul si nu-i pasa de lucrul asta.
Tine si de respectul de sine…dar na,poate sunt eu mai maniac.
Eu am patit de cateva ori ca am cumparat un aparat nou (aparat foto, mp3-player, etc.) si i-am pus imediat folie pe ecran sau am lasat folia din fabricatie pe ecran (pentru protectie) dar dupa 2-3 ani s-au defectat ireparabil (nu din cauza mea, ci erau defecte de serie/fabricatie cunoscute - de obicei probleme firmware sau probleme cu memoria interna). Degeaba mi-au ramas aparatele ca noi, fara zgaraieturi, daca la scurt timp dupa ce au iesit din garantie, trebuia sa le arunc. De atunci am invatat sa utilizez toate aparatele mele fara “restrictii” (foliile strica un pic calitatea imaginii pe ecran, etc.), asa daca ceva mi se mai strica, macar nu-mi mai pare rau ca nu am profitat 100% de performantele aparatului. Dar asta nu inseamna ca nu am grija de aparatele mele. Aparatele mai sensibile le transport tot timpul in genti speciale care ofera protectie foarte buna la socuri sau la schimbari de temperatura. Exceptie este telefonul pe care il am tot timpul in buzunar, pe cat se poate il protejez si pe acesta, dar daca apar 2-3 zgaraieturi pe ecran sau pe carcasa, nu este sfarsitul lumii… Macar cand aparatul ajunge la sfarsitul timpului mediu de utilizare, sunt multumit de timpul in care l-am folosit (imagine foarte clara, raspuns foarte bun al touchscreen-ului la atingere, etc.). Eu inca nu am vazut folie pentru telefon sau tableta, care sa nu reduca intr-un fel sau altul “placerea” de a utiliza dispozitivul respectiv. Sau imaginea se vedea mai rau, sau raspunsul touchscreen-ului era mai rau, sau degetele “alunecau” mai rau pe folie.
Urasc sa am zgarieturi pe telefon. Totusi, nu e un Nokia antic, ci un produs scump. Il tineam intr-o husa pentru spate, dar mi se parea prea gros. Recent am dat-o jos si i-am pus o folie pe spate. Pe ecran nu a avut niciodata nimic, fiindca nu prea se zgarie. Folia de pe spate nu ma deranjeaza cu nimic. Telefonul e la fel de subtire, si cu toate acestea, pot sa il pun linistit si pe o suprafata mai neingrijita, deoarece stiu ca nu va pati nimic.
Nu imi plac deloc nici husele. Ascund sau acopera cel putin 50% din frumusetea telefonului. Iar culmea hidoseniei in materie de huse mi se par cele de tip bumper.
am si eu o husa gen bumper, cu spatele protejat si in afara de asta un pouch in care il tineam numai ca sa vad/simt cat e de subtire. Folie, am cumparat pentru fata dar nu am pus-o inca. De vreo 3 luni sta intr-un sertar.