Am facut rost de un macbook Pro 15 fara baterie de la un amic, mi l-a lasat la 400 lei. Stiti cumva pe unde as putea sa gasesc o baterie pentru el in Bucuresti, eventual mai ieftina? Magazin ceva sau nu stiu. Am cautat pe okazii, sunt, dar nu raspunde absolut nimeni. Serialul macului este W87023SJW0H. Stiu ca la iStyle se gasesc originale dar nu imi permite bugetul sa dau 700 lei pe o baterie.
Oricum te duci la ei cu laptopul și verifici pe loc dacă se potrivește, de obicei au pe stoc.
Dacă n-au și trebuie să faci comandă, având în vedere cele de mai sus, da, aceea este bateria.
Ma gandeam sa mai iau si niste rami (are doar 2GB), se gasesc pe undeva? Trebuie de mac speciali sau merge orice marca? Vad ca suporta doar pana la 3Gb din ce scrie pe net, e diferenta vizibila fata de 2 sau nu merita investitia?
Depinde ce faci cu el, pentru browsing,filme,office eu zic ca e de ajuns si 2GB, poti sa-i pui maxim 4GB dar va putea folosi numai 3,3GB. Incearca sa pui Kingston, eu am folosit firma asta pentru ddr2.
Inca nu am incercat, este capabila aceasta configuratie sa duca un film HD? La 720p, nu am pretentia mai mult. Sau e prea vechi modelul? Am vazut ca powerbookurile de ex nu duc un film hd.
Inca nu am incercat, este capabila aceasta configuratie sa duca un film HD? La 720p, nu am pretentia mai mult. Sau e prea vechi modelul? Am vazut ca powerbookurile de ex nu duc un film hd.
duce HD la 720. Lejer. E ok modelul. Merge si Lion pus pe el.
Vezi si aici la publicitate sau alte site-uri,nu vreau sa fac reclama dar era un baiat super ok in bucuresti vezi
pe google iPhone doctor romania,are service si pentru Mac
Daca nu te grabesti, ia-ti de pe ebay din China. Eu de-acolo mi-am luat baterie de schimb cand a crapat aia originala. O am deja de vreun an si la 30 de dolari cat am dat pe ea n-am ce zice.