Nu trebuie sa instalezi aplicatia si pe Mac, asa cum cere Dropbox.
Trebuie doar sa te inregistrezi, apoi sa iei aplicatia Copy din appsore, care e gratis si sa te loghezi in aplicatie cu mailul si parola aleasa de tine la inregistrare.
Pai le citesc, dar pe rand. What hi-fi nu o sterg dupa ce o citesc, iar epub-uri, am exagerat de multe ca sa le citesc. Citesc doar ce imi place, dar nu vreau sa le sterg, sunt destul de greu de gasit.
Eu cand am descarcat “copy” in calculator, mi-a zis ceva ca vrea sa modifice permisiile. I-am dat cancel ca imi cerea parola de admin. Si am sters aplicatia. Cam ciudat… Oare ne vindem pielea pentru 15Gb?
Totusi am avut cei 15+5 Gigi (Thanks dacilor…)
[size=4][size=3]Daca vrea cineva sa mai ia 5Gb (si eu, evident) dati-mi un PM sa va dau codul.[/size][/size]
Ciudat, mie nu mi-a aparut asa. Mi-a cerut parola de administrator ca de fiecare data cand deschid un .dmg dar nu a modificat permisiile.
Copy apartin de Barracuda, compania care facea harduri pt seagate parca, imi e greu sa cred ca sunt pusi pe smecherii. Am citit pe siteul lor si modul in care au intrat pe piata dupa Dropbox si Google Drive, e de admirat.
Stiti daca la dropbox pot sa-mi aleg eu ce folder sa fie dropboxu? eu lucrez in Documents nu in Dropbox si ce fac in momentul de fata e penibil, stau sa copiez manual fisiere acolo, adica sa am duplicate.
Cu copy m-am convins, i-am dat o alta cale si el mi-a mutat folderu Copy acolo in loc sa considere respectivul folder ca fiind Copy.
Un alt mare neajuns este ca el copiaza cum vede o miscare, consum de resurse inuti, si asa macu merge greu dupa ce am deschis niste aplicatii mai grele.
Nu am citit complet Terms of Service si Privacy Policy, dar eu nu prea am incredere in serviciile de genul acesta. Adica folosesc doar Dropbox cateodata, dar doar pentru fisiere neimportante, pentru fisiere private sau fisierele firmei nu as avea curajul sa folosesc astfel de servicii… Acum 1-2 ani a facut si Dropbox-ul o gafa, ca se poate accesa orice cont fara parola… Indiferent cat de rar apar astfel de bug-uri “mari”, cine poate garanta ca nu ajung fisierele si in mainile altora?