2 din 2
2
Nu pot cumpara spatiu pe iCloud ! Ajutor.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Stie cineva cum sa abordez problema din nou cand Apple imi va da banii inapoi ? Nu mai pun inca 16Euro pe card ca poate iara nu merge.
Sa mai sun la BT si ce sa le zic ? Sa-i sun pe aia de la Apple in America ? (E gratis daca suni de pe Romtelecom)

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
hamilton - 15 August 2013 11:52 AM

Stie cineva cum sa abordez problema din nou cand Apple imi va da banii inapoi ? Nu mai pun inca 16Euro pe card ca poate iara nu merge.
Sa mai sun la BT si ce sa le zic ? Sa-i sun pe aia de la Apple in America ? (E gratis daca suni de pe Romtelecom)

Eu zic sa suni prima data la BT sa-ti confirme ca acel card este valid pentru o plata online in valoare de suma respectiva in euro iar apoi incearca din nou. La Apple degeaba suni caci eu nu cred ca au evidenta cu ce carduri sau banci au intampinat clientii probleme cu plata.
Succes

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
sailor082 - 15 August 2013 12:04 PM

Eu zic sa suni prima data la BT sa-ti confirme ca acel card este valid pentru o plata online in valoare de suma respectiva in euro iar apoi incearca din nou. La Apple degeaba suni caci eu nu cred ca au evidenta cu ce carduri sau banci au intampinat clientii probleme cu plata.
Succes

Am rezolvat !
Mi-am setat ceva limita si mi-au zis ca acum ar trebui sa mearga.
Astept data de 17.09.2013 sa primesc banii inapoi de la Apple (atunci mi-au zis cei de la BT ca primesc banii inapoi) si apoi incerc iara. Nu mai pun iara 100RON si sa raman fara ei LOL

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
hamilton - 24 August 2013 05:16 PM
sailor082 - 15 August 2013 12:04 PM

Succes

Am rezolvat !
Mi-am setat ceva limita si mi-au zis ca acum ar trebui sa mearga.
Astept data de 17.09.2013 sa primesc banii inapoi de la Apple (atunci mi-au zis cei de la BT ca primesc banii inapoi) si apoi incerc iara. Nu mai pun iara 100RON si sa raman fara ei LOL

Important este ca ai gasit unde era “buba” si succes la urmatoare incercare desi sunt convins ca nu vei mai avea probleme

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

2 din 2
2