Eu nu le urmaresc paginile alea pentru ca intru aici daca vreau sa vad ce se mai intampla. Ar fi misto totusi sa faceti un grup unde sa fie discutii generale, un banc, o poza de la mare…
Eu nu le urmaresc paginile alea pentru ca intru aici daca vreau sa vad ce se mai intampla. Ar fi misto totusi sa faceti un grup unde sa fie discutii generale, un banc, o poza de la mare…
Daca nu vrea sa faca unul dintre admmini grup de facebook l-as face eu cu cea mai mare placere…
Let me know
a, tocmai
paginile există, de aia e și pus link
dar oamenii de pe forum nu sunt acolo, iar oamenii de pe facebook nu sunt aici…
cu mici excepții, bineînțeles
grupul tot grup ramane, poti crea conversatii nu doar dat likeuri orbeste la tot ce pune adminul. nu ca ar pune ceva, vad ca e un script automat care posteaza ce scriem pe forum.
Un motiv bun zilele astea de a folosi facebook, sa afli ca tara arde si toate magariile despre Rosia Montana. Un singur post tv transmite (destul de light) despre proteste, restul cu banii castigati de pe reclamele pro Rosia sper sa se duca cu totii sa faca baie in viitorul lac de cianura. Cei care folosesc doar tv n-au nicio sansa sa se informeze corect, cei care folosesc netu depinde cum il folosesc, pe fb vine informatia la tine pentru ca toti is preocupati.
Un motiv bun zilele astea de a folosi facebook, sa afli ca tara arde si toate magariile despre Rosia Montana. Un singur post tv transmite (destul de light) despre proteste, restul cu banii castigati de pe reclamele pro Rosia sper sa se duca cu totii sa faca baie in viitorul lac de cianura. Cei care folosesc doar tv n-au nicio sansa sa se informeze corect, cei care folosesc netu depinde cum il folosesc, pe fb vine informatia la tine pentru ca toti is preocupati.
Ai perfecta dreptate. Dar cate alte subiecte ar fii in tara asta de discutat si cum suntem manipulati de media pe strict interesele lor de profit sau a unor grupuri de interese. Zilele trecute am vizionat filmul ” Inside Job” si m-am ingrozit .La fel suntem manipulati si pe tema Rosia Montana, la alta scala binenteles