O saptamana fara iMac intel
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Am fost nevoit sa imi duc in service la Noumax iMac-ul de il folosesc zilnic. Nu era mare buba dar se extindea. Problema era cu display-ul. No biggie pentru ca am Apple care pe care colegul nostru de forum de la care am luat jucaria a fost mai mult decat “ok” sa il asigure. Asta ca asta. Pe iPad faci multe dar nu tot. Asa ca am scos de la naftalina sa zic asa, un quicksilver. E in semnatura mea, nu are rost sa mai dau detalii. Am crescut cu 68k, am trecut prin toate, dar fiind obisnuit cu intel, automat mi-a fost greu sa nu am rahatul de flash. But, the hell with all that. Am doua G5-uri care cauta stapani si depanatori ca ambele au draci.
Pana saptamana viitoare, sunt “blocat” pe jucaria asta. Dual G4. Sa dea naiba de nu imi place. Ok, nu pot vedea youtube pentru matze nebune dar am MacTubes, nu pot face nu stiu ce pe facebuci… Nu folosesc [cenzurat] ala (pardon my french raspberry)... Singura chestie care nu am putut-o face, e sa citesc o partitite exFAT sub leopard.
Si la asta lucrez acum.
Daca va intereseaza ce si cum am facut sa il aduc la zi sistemul asta batran sa faca ceea ce e nevoie la mai mult de 10 ani de cand a iesit pe piata, dati un mesaj. Oricum, jucaria asta inca merge de rupe, orice ar zice oricine. Pacat sa s-a renuntat la PPC…

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Ce te ține pe loc este lipsa de softaware updatat, încet încet vezi că nu îți merge bine Firefox cu nu știu ce extensie (eu folosesc xmarks), cauți soluții, apoi nu îți merge altă aplicație, etc. Partea hardware încă mai are destulă putere chiar și azi însă lipsa de programe te face să simți nevoia de upgrade. Te vei descurca pe el pentru că nu îl vei solicita prea mult, doar știi ce vârsta are.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

youview e mai bun decat mactubes, la mine pe powerbook g4 1ghz, mactubes sacadeaza incontinuu, i-am dat out. Youview merge super in full screen fara nici o problema foloseste h264,inlocuieste mactube cu YouView pentru youtube, asta pana primesti cadou un imac din service smile

las link

https://www.macupdate.com/app/mac/30342/youview

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Da, ne interesează.

Dacă dai și o poză/screenshot două - punem articol pe prima pagină la macuser.ro: R.E.M. - Retired and Extremely Macalcious smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Am facut niscaiva poze. Daca nu as fi in renovare cu dormitorul, as baga mai multe chestii. Sunt si creenshot-uri, si poze. Le voi pune dupa ce scapam de debandada.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.