Nu pot sterge albume din iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Am incercat toate metodele posibile, sa debifez total sincronizarea pozelor din itunes, sa debifez anumite foldere pe care nu le mai vreu pe telefon, sa aleg sincronizare cu un folder gol in loc de Aperture etc. De fiecare data, sincronizarea sterge de pe telefon pozele respective, dar telefonul incepe si face restore (apare ,,Restoring…,, in Photos) iar in scurt timp sunt la loc.

Stie cineva ce as mai putea sa incerc ? N-as vrea sa sterg tot si sa setez ,,new phone,,

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.11.08
d3xmeister - 20 August 2013 05:38 PM

Am incercat toate metodele posibile, sa debifez total sincronizarea pozelor din itunes, sa debifez anumite foldere pe care nu le mai vreu pe telefon, sa aleg sincronizare cu un folder gol in loc de Aperture etc. De fiecare data, sincronizarea sterge de pe telefon pozele respective, dar telefonul incepe si face restore (apare ,,Restoring…,, in Photos) iar in scurt timp sunt la loc.

Stie cineva ce as mai putea sa incerc ? N-as vrea sa sterg tot si sa setez ,,new phone,,

Incearca sa deschizi Image Capture cu telefonul conectat si terge toate pozele din telefon. Daca nu vrei sa se mai sincronizeze .. .stergele si din albume su nu ma bifa sincronizarea pozelor cu iPhoto .. Aperture ..etc

Succes

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Image Capture nu vede decat camera roll. Am incercat sa debifez sync photos, sa debifez doar anumite albume, sa sincronizez cu un alt folder gol. Itunes imi spune in unele din cazurile astea ca operatiunea va sterge toate pozele de pe telefon, ii dau accept. Dar problema ramane, dupa ce se sterg pozele, telefonul le face restore. In iTunes spatiul ocupat de poze apare ca ,,Other,, iar pozele in telefon sunt exact ca inainte, albume etc.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Cu iPhoto ai incercat?
SI acolo te intreaba dupa sincronizare/copiere poze in calculator daca vrei sa le pastrezi sau sa le stergi apoi.

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

După ce ştergi pozele, fă back-up şi dă-i reset şi restore. smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Poate face restore din cloud?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Da, ma intreaba, de fapt tot ce spuneti se intampla, numai ca la scurt timp telefonul incepe sa faca restore la toate pozele, de capul lui smile) In cateva ore, am toata libraria in telefon, chiar daca de exemplu acum e setat sa se sincronizeze cu alta librarie ce contine doar cateva poze.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
d3xmeister - 21 August 2013 08:14 PM

Da, ma intreaba, de fapt tot ce spuneti se intampla, numai ca la scurt timp telefonul incepe sa faca restore la toate pozele, de capul lui smile) In cateva ore, am toata libraria in telefon, chiar daca de exemplu acum e setat sa se sincronizeze cu alta librarie ce contine doar cateva poze.

Te-ai uitat si in configurarile de la iCloud? Sa nu fie de acolo de la setarea iCloud/Poze/Fluxul meu foto pe ON

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Pana la urma a mers, am facut o librarie noua din Aperture cu doar un album, si dupa ce am sincronizqt cu noua librrie nu si-a mai facut restore

‹‹ Activare iphone 5      Notificari email ››