Iata ca a venit si ziua in care am si eu un macbook pro pus la punct (i-am luat si baterie). Este model A1211, configuratia standard (2.33ghz, 2Gb ram, hdd 120Gb). Are instalat pe el OSX Lion 10.7.4. Merge foarte bine in general, insa booteaza foarte greu, sta foarte mult la logo-ul cu marul, sare de 1min. Sa fie hardul prea obosit? Stie cineva ce marca de hdd are inauntru? Eu am un hdd extern in care am un WD Scorpio de 250Gb ar fi mai bun ca cel stock? Sau e altceva de vina?
@hamilton, greşit, la toate cele trei răspunsuri.
Prima întrebare: i-ai făcut fsck -fy?
A doua întrebare: cîte fonturi şi ce extensii ai instalat?
A treia întrebare: Cît de plin e hardul?
Iata ca a venit si ziua in care am si eu un macbook pro pus la punct (i-am luat si baterie). Este model A1211, configuratia standard (2.33ghz, 2Gb ram, hdd 120Gb). Are instalat pe el OSX Lion 10.7.4. Merge foarte bine in general, insa booteaza foarte greu, sta foarte mult la logo-ul cu marul, sare de 1min. Sa fie hardul prea obosit? Stie cineva ce marca de hdd are inauntru? Eu am un hdd extern in care am un WD Scorpio de 250Gb ar fi mai bun ca cel stock? Sau e altceva de vina?
Sa iau doar o placuta de 2GB si sa am 3GB cum scrie ca suporta maxim sau sa iau totusi 2 placute de 2GB sa fac 4GB? Ajuta la ceva sau dau banii de pomana?
de fapt aceeasi situatie este si la un imac cu ssd plus 4gb ram. pur si simplu, instalat pe curat, de la 10.7 in sus bootarea se face in 30-40secunde, daca nu chiar mai mult. 10.6 zbarnaie in cateva secunde.
“e de la ei” nu ai ce sa faci.