2 din 2
2
Macbook - timp de botare foarte mare
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.06.13

Am pis SL 10.6.8 e mult mai bine, boot 20 sec. Si se misca si foarte fluid. Temperaturi dupa folosire cateva ore, 60 cpu si vreo 45 gpu - sunt mari?

Semnătură 

Macbook Pro 15”, model A1211, late 2006
2.33GHZ, 2GB ram, HDD 250GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Mie minse par normale smile

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.06.13

Am intrebat deoarece frige carcasa, dar ma gandesc logic ca asa e construit el. Laptopurile PC au gauri pe spate in dreptul ventilatoarelor, acesta nu are si probabil scoate caldura prin carcasa. Daca gresesc, sa ma corecteze cineva.

Am si eu o intrebare ca pentru un incepator: dupa instalarea sistemului, exista ceva programe “must have”? De mentenanta etc? Intreb deoarece vad ca sunt si pe mac programe gen tune up utilities de pe windows dar nu stiu daca sunt bune de ceva sau strica sistemul.

As dori sa stiu, la configuratia de acum cu 2GB ram, am vreo sansa sa mearga Office, Photoshop si suita acea cu garage band etc, am uitat cum ii zice, si daca da cam ce versiuni ar fi recomandate, mai ales ca am si SL? Versiuni care sa mearga fluent.

Semnătură 

Macbook Pro 15”, model A1211, late 2006
2.33GHZ, 2GB ram, HDD 250GB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

50C nu este o temperatura care sa alarmeze. Dar daca vrei o aplicatie care sa-ti monitorizeze foarte bine tot hardware-ul si sa-ti permita si un fine tunning, iti recomand iStat Menus. Am anexat o poza cu o mica parte din facilitatile acestui program (reglare turatie ventilatoare).

2 din 2
2