1 din 2
1
Notificari email
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.06.13

Va salut. Am o problema cu mailul. Majoritatea timpului sunt conectat la mail si pe pc si pe telefon. Vreau ca atunci cand primesc mail pe pc in cel mai scurt timp sa primesc si pe telefon, lucru care nu se intampla acum. Colegii cu iphone 5 primesc imediat sau dupa 10-20 de secunde mailul. Am incercat sa configurez cum am putut, optiunea push on, fetch new data e pe on, la notification center e pe on,  view in lock screen este on.
Ce as mai putea face ? Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

e un iPhone curat?(fara hacktivare, fara unlock)?
iti merg alte push notifications?
ce aplicatie de mail folosesti? (Sparrow nu are push)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

e curat, fara unlock. alte push notifications imi merg. folosesc aplicatia default de mail, iar la mail am selectat other si am completat eu campurile cu corespunzatoare, outgoing server etc.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

ai acelasi server ca si colegii tai (de munca?)
poate trebuie sa vorbesti cu baietii de la IT sa-ti activeze pe acolo ceva…

incerca cu un cont normal de .mac sau yahoo, merge?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ironia e ca lucrez la departamentul de it. toti suntem la acelasi server, multi care au blackberry primesc aproape instant mesajul dupa ce intra pe pc, cei care au 5 il primesc si ei repede, doar eu, trebuie sa intru in mail sa dau update sa mi intre.

Plus ca de azi dimineata de la ora 6 si 15 cand era full scos din priza, pana acum jumatate de ora mi s-a consumat toata bateria si mi s-a inchis. in intervalul asta, de 10 ore, nu m am jucat niciodata, e adevarat a fost non stop pe wifi (conectat, nu browsing) + netu si 3g ul (uitate deschise), dar repet, a stat in idle. cumulat, cred ca am umblat la el 3 ore cu tot cu incercarile de a l configura. nu mi se pare normal sa raman asa fara baterie dupa ce ca nu are nici 2 luni telefonul si nu are mai mult de 10 aplicatii. Ca sa nu mai zic ca are momente de cateva secunde cand nu se conecteaza la net, f ciudat, tre’ sa i dau un airplane mode rapid ca sa si revina. Toate lucrurile astea ma fac sa ma duc maine la “istyle” care am inteles ca e server autorizat apple si e si din bucuresti.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mereu imi ziceam, mai in gluma mai in serios ca daca o sa am un telefon cu touch sau sistem de operare, o sa am mereu incarcatoru la mine ca sa nu se intample sa raman fara baterie si sa cer incarcator sau sa fiu plecat. Dar NU MA ASTEPTAM sa tina asa PUTIN bateria. Pai eu pana seara la 7-8 mai am cam 30 la suta. in conditiile in care nu l frec mereu, chiar il utilizez modest.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ai ceva ce haleste baterie. Ia vezi, Skype cum e setat? (Settings > Skype - Go offline)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Contul de mail e pe Exchange, pe Yahoo, pe Gmail? Da-ne mai multe informatii ca sa putem sa ne dam cu parerea.
Nu incerca sa compari iOS cu BB, acesta din urma folosesc servere dedicate numai pentru email care si verifica livrarea mesajului. Nu e cazul celorlalte servere de email.
Eu am pe doua iPhone si un iPad setate aceleasi conturi, un iPhone fiind pe Orange, iar celalalt plus iPad, sunt pe Vodafone. In momentul in care primesc un mesaj, intra practic simultan (diferentaa de 1-2 secunde) pe toate deviceurile, indiferent de operator. La fel de bine merg si pe WiFi.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mailul este pe other. (serverul lui este pe imap) O luam de la inceput. Acum sunt pe laptop. (observ ca atunci cand deschid mailurile pe telefon, imi apar ca citite si pe laptop)
Cu telefonul langa mine, sterg iar contul de mail si il fac din nou si va spun exact cum fac. Il fac pe imap nu pop.
Settings ->mail,contacts etc ->fetch new data setat push every 15 min ->back ->add account
add account ->other ->add mail account ->new account->name/email/password/description->next->incoming mail server (serveru de mailuri am inteles ca tre sa pun)/username adresa mea de mail /password/ outgoing mail server /host name iar ca la incoming->next
->next ->mail on /notes off -> save
->fetch new data -> advanced-> selectez noul mail si il pun pe fetch iar icloud push desi n am nimic acolo ->back settings
->back settings ->mail ->selectez noul mail -> notification center selectez on / alerts style pun pe alerts / show preview on / view in lock screen on ->cam asta ar fi.
Acum de pe laptop imi trimit un mail mie si blochez telefonul. L am trimis, pe laptop mi a aparut imediat, pe telefon inca nu si a trecut mai bine de 1 minut. Nu am nici o notificare, deblochez telefonul, intru in mail, ma duc la mail la inbox si atunci intra si sunetul pe care mi l am pus cand primesc mail si vad si mailul. 
Ce fac gresit ?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

selectez noul mail si il pun pe fetch

asta faci gresit, trebuie sa pui pe push

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
Catalin. - 22 August 2013 06:54 PM

fetch new data -> advanced-> selectez noul mail si il pun pe fetch iar icloud push desi n am nimic acolo ...
Ce fac gresit ?

Am înroșit. Pune push!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

http://www.nickebo.net/setting-up-push-mail-with-dovecot/
(presupunând că serverul imap este dovecot)

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

cand intru la fetch new data->advanced->sunt 3 chestii ->icloud care are fetch/push/manual si e setat pe push
                                                      -> exchange care are la fel si e pus pe manual
                                                      ->noul mail care are doar fetch si manual

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

La mine imi intra mai repede pe iPhone mail-ul decat pe PC…acum depinde si pe ce ai mail-ul.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

la ce te referi ? folosesc aplicatia defaul a telefonului

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank