Buna am un imac intel ... de curand achizitionat ... problema care ma seaca este : programe de genul DC ++ / ODC/sau ce var ar mai fi ... problema e ca tot ce am gasit pt OSX (shakespeer si Valknut) totusi nu se compara la functionabilitate adica simple de utilizat ... adica comparativ cu varianta DC de windows sunt greoaie si downloadeaza total aiurea ... oricum nu conteaza asta
Stie careva ceva bun pt OSX ... voi ce folositi ... poate s-a mai discutat pe aici imi cer scuze dar am tot cautat si n-am gasit ...
Eu folosesc momentan pe langa OSX si Windows XP cu ajutorul “Parallels Desktop” sunt fffffffffoarte multumit cum ruleaza impreuna si folosesc pe windows DC dar ce ma seaca ca nu pot sa fac dc sa downloadeze in “Parallels Shared Folders” adica nu le vede aceste foldere desi eu adaug aici folderul MOVIES de unde osx ruleaza filmele in interfata SUPER SEXY de la OSX - parca Front Row se numeste poate gresesc cu telecomanda si tot tacamul ...
)
asta ma seaca nu pot lega intre ele folderul unde downloadeaza DC pe XP cu folderul de unde Front Row ia filmele si de acea trebuie dupa ce downloadez un film cu DC pe windows trebuie sa copy/paste in folderul de pe OSX si tot asa multa munca
)
de asta intreb in afara de acele programe de P2P scrise de mine mai sus stiti si voi altele pe care le folositi ... ca daca e unul pe undeva si eu nu l-am gasit si e ok ma apropii din ce in ce mai mult de punctul cand WINDOWS-ul dispare de tot de la mine de pe IMAC ...
MERCI mult