Problema conectare Ipod Touch 2nd Generation 16 gb cu Powerbook G4
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.08.13

Salut, am incercat sa imi conectez ipodul la powerbook, dar se pare ca nu este recunoscut de batranelul powerbook, il gaseste in system info, dar nu il deschide nici itunes si nici nu apare ca storage.  Mentionez ca powerbookul are mac os x 10.4.11 la momentul de fata, iar ipod ul are iOS 4.2.1.

Care credeti ca ar fi problema, si pe cat posibil, o rezolvare ?

Multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Cred ca mi am raspuns singur la intrebare, dupa o mica cercetare, am observat ca versiunea de itunes instalata pe powerbook era una preistorica (itunes 4). Dupa un scurt search pe prietenul google, am gasit ultima versiune de itunes compatibila cu mac os x 10.4.11, anume itunes 9.2.1, care, sper sa-mi rezolve problema.
Va tin la curent !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ajungea sa-i faci un Software Update (din Marul din stanga sus), ceea ce oricum ar fi bine sa faci si acum.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Ar fi trebuit sa iti zica sa faci update la iTunes…

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

am facut software updates la absolut tot ce oferea sistemul, la itunes mi a dat odata sa fac update, am dat sa faca si nu a facut, asa ca am facut o eu manual ca sa ajung la concluzia ca firmwareul de iOS de pe ipod este suportat numai de versiunea de itunes 10.1 sau above, eu putand updata itunes maxim la 9.2.1 (maximul “Tiger-ului”).

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Mentionez ca atat Powerbookul cat si Ipodul sunt updatate deja la zi cu tot ce e suportat de modelele respective. Dar avand in vedere ca itunes 10.1 nu e suportat decat de la Leopard in sus, nu am ce face. Trebuie intai sa fac un upgrade de ram la pwoerbook sa pot upgrada de la tiger la leopard pentru a putea folosi o versiune de itunes mai recente, compatibila cu firmwareul iPodului

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

De ce nu faci downgrade la iPod sa mearga cu iTunes de Tiger?

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Nu mi e atat de necesar incat sa fac acest lucru. Intentionez sa upgradez zilele viitoare powerbook ul si cu asta voi rezolva si problema. Pentru moment mai am un PC la dispozitie cu care pot face transfer de pe/in Ipod.