Salut,m-am gandit sa deschid acest topic sa impartasim aplicatiile care le folosim mai des si folositoare
Eu am asa:
Flipboard
Dropbox
Yahoo mail si cam atat
Ce aplicatii recomandati? Si daca stie cineva o aplicatie sa pot scrie notite cu degetul,dar gratis momentan nu mai am bani pe cont…
Salut,m-am gandit sa deschid acest topic sa impartasim aplicatiile care le folosim mai des si folositoare
Eu am asa:
Flipboard
Dropbox
Yahoo mail si cam atat
Ce aplicatii recomandati? Si daca stie cineva o aplicatie sa pot scrie notite cu degetul,dar gratis momentan nu mai am bani pe cont…
Da,thanks but….nu am bani pe cont. PS: Cine vrea sa faca schimb de aplicatii? Ma refer sa ne dam contul unul altuia,bineinteles pe incredere nu dupa ce primim un cont schimbam parola sau abuzam de banii de pe el. Chiar as vrea sa am niste aplicatii calumea,dupaia o sa dau sign out bineinteles.ilegal, imoral
[ Modificat: 30 August 2013 10:25 AM de Administrator ]
Ce propui tu, nu prea mi se pare un lucru corect. Persoanele care au scris aplicatiile, au lucrat multe ore pentru a le realiza. Si daca au realizat o aplicatie buna / calitativa, atunci isi merita banii…
facebbok, ibooks, 500px, wwdc, fotopedia reporter, mail. astea sunt aplicatii utile pe ipadu meu.
App, nu ma prind cum vrei sa scrii notite cu degetu, trebuie sa fie tare ineficient
L-am descarcat deja,e chiar bun. Am mai descarcat:
Spotify(nu merge in romania :(
Calculator(calcule scrise de mana,foarte util)
Pixlr Express+ (program de editat poze cu muuuulte optiuni)
GoodNotes
SketchBookX(e demo dar isi face treaba.)
Thanks,este cineva dispus sa imi dea si mie contul lui 5 minute sa descarc anumite aplicatii care nu le am?ilegal, imoral Dupaia poate sa schimbe parola etc,pot da si contul meu,am multe jocuri prinse la oferta
Ma interseaza GarageBand,iPhoto,GTA Vice City(eu am GTA 3),Camera + for iPad si cine stie….
[ Modificat: 30 August 2013 10:25 AM de Administrator ]
Folosesc foarte des:
-Whatsup si Viber pentru mesaje/voce si nativul imessage.
-TuneIn Radio Pro-radio
-Reeder-client rss
-Celsius si Aero -pt vreme caci au push notification cu badge pentru indicare a temperaturii
-OpenVPN-client Openvpn
Poate scrie ceva prin regulamentul pe care nu-l citeste nimeni, dar ideea ta e cel putin deplasata pt un strain. Nu e totusi mai usor sa faci un card special pt asta?
esti constient ca din momentul in care ai zis de switch topicul a luat-o un pic pe aratura… poate cine stie, la o intalnire sa rezolvi ceva dar asa este da: imoral si apoi ilegal (sigur e ceva specificat in eula, stii tu atunci cand faci contul apple.