Problema Apple ID pe mai multe device-uri
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Salutare,
Am urmatoarea problema: am un iPhone 3GS pe care-l folosesc din 2011 cu ID-ul meu si de 1 saptamana mai am si un iPhone 5. Toate bune si frumoase, a mers fain sa-mi pun pe 5 tot ce aveam pe 3GS, nicio problema.

Necazul ca ma tot bazaie pe mail Apple de cate ori fac o cumparatura noua cu 5-ul cum ca ID-ul meu a fost folosit pe un computer/device ce nu a fost anterior asociat cu ID-ul.
Mai exact:
Your Apple ID,xxxxx, was just used to download xxxxxxxx from the App Store on a computer or device that had not previously been associated with that Apple ID.

Ei bine, NU am gasit nicaieri CUM dracu sa fac asocierea noului device cu ID-ul. Desi iPhone-ul 5 isi face bine merci backup in cloud folosind acelasi ID.
Un tutorial din 2012 ma trimite in iTunes la Store>View Apple ID>Manage Devices dar ori sunt eu prea prost ori eu NU am gasit nicaieri aceasta optiune.

Help, please? Nu de alta dar mi-e ca mailurile incep sa ajunga la spam smile

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Arunca o privire aici:  http://support.apple.com/kb/HT4627?viewlocale=en_US&locale=en_US

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am citit, am cautat ca un cretin pe pagina unde dracu pot adauga device-uri, eu unul nu am vazut.

Anyway, tutorialul asta l-am gasit si eu dar fiind din 2012 m-am gandit ca Apple a mai schimbat cate ceva si de-aia nu mai gasesc eu.

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
Apple TV 4

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Cred ca daca deschizi AppStore din telefon, in prima pagina Feature -partea de jos este scris ID cu care esti logat.Acolo dai acces pe ID tau si accesezi View Apple ID .Te va directiona catre contul tau de Appstore si de acolo alegi Payment Verification unde va trebuii sa rescrii codul de securitate al cardului asociat.Iti va bloca 1,98 euro sau USD de pe card pt max 30 de zile dupa care iti vor fii deblocati .
Odata facuta verificarea cardului asociat contului si pe device-ul pe care se face verificarea se asociaza si pe ID tau acel pentru acel device.
Succes si sper ca asta iti va rezolva problema. smile

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

N-am mai avut rabdare sa incerc. Pana la urma i-am facut sotiei Apple ID (la ea a ajuns 3GS-ul), i l-am asociat cu 3GS-ul si mesajele au incetat sa mai apara.
Pana la urma oricum trebuia sa fac pasul asta din motiv de sincronizare contacte in Cloud: fiecare cu contactele lui si nu le-amestecam.
Merci oricum pentru rabdare.
Cele bune,

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
Apple TV 4