intrebare despre e-mail-uri
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.04.06

Salut,
abia mi-am luat mac de o saptamina si sunt foarte bucuros. Am o intrebare am 3 conturi de e-mail pe 3 site-uri (hotmail, yahoo si gmail) Intrebarea este daca exista un soft pe mac care sa faca gestionarea lor pe mac?, adica sa nu mai fiu nevoit sa verific fiecare e-mail in parte.
Va multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

poate vei rade dar programul se numeste chiar Mail si se gaseste in “Applications” ... exact ca-n poza. ar trebui sa ai iconita si in dock…a 3a sau a 4a din stanga. e un client de mail si asta presupune ca adresele tale sa ofere acces prin pop3. gmail sigur stie, adresele de yahoo stiu si ele dar pe bani insa sunt si unele care stiu free….hotmail nu stiu daca are pop3.
daca nu-ti place un client de mail poti incerca sa-ti faci un widget sau un script sau un automator

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
chris - 03 Februarie 2007 08:32 AM

Salut,
abia mi-am luat mac de o saptamina si sunt foarte bucuros. Am o intrebare am 3 conturi de e-mail pe 3 site-uri (hotmail, yahoo si gmail) Intrebarea este daca exista un soft pe mac care sa faca gestionarea lor pe mac?, adica sa nu mai fiu nevoit sa verific fiecare e-mail in parte.
Va multumesc

Sigur că există, Mail, numai că, din seria enumerată, doar gmail poate deveni doar din setări și pop3, pt hotmail trebuie un plugin (caută-l pe versiontracker.com). cu yahoo e mai greu, cel puțin cu yahoo.com, dar cred că merge pop cu yahoo.com.uk și altele (vezi că a mai fost o discuție pe tema asta). Setarea gmail citibil dintr-o aplicație, oricare și pe orice platformă, se face conform indicațiunilor destul de clar expuse pe siteul google mail. E și Mail.app acolo.
Mail.app acceptă mai multe conturi paralele, se setează din Preferințe.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.04.06

multumesc mult

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pentru Yahoo
MacFreePOPs 1.6 (en)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iaru - 03 Februarie 2007 01:26 PM

Pentru Yahoo
MacFreePOPs 1.6 (en)

... doar că mie setările de acolo nu-mi accesează yahoo, poate e un șpil neștiut.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…