Aveti ideee cum se poate face functional wireless-ul din Windows Vista pe un Macbook? Mentionez ca Windows Vista a fost instalat prin BootCamp
Boot Camp arde drivere testate numai pt xp, deocamdată. Va ieși curînd și Boot Camp adus la zi pt vista. Dacă zici că acel cd cu drivere Apple nu merge pe Vista, înseamnă că trebuie să aștepți.
răspunde și la întrebarea Dacului, wl merge în MAC OS?
Tudore, pune odată stickyu ăla cu instalarea Windows pe mac intel via Boot Camp, va trebui să urmeze și instalare Vista dar, dup-aia, o nouă versiune Windows cred că va apărea prin 2012, avem timp…
Da WL merge foarte bine pe Mac. Problema apare intradevar de la driverele care sunt pt windows xp. In schimb am vazut pe net ca sunt persoane care afirma ca au putut face functional WL in windows vista prin instalare manuala. Cu celelalte drivere am vazut ca nu sunt probleme. In schimb nu am testat Isight
[ Modificat: 03 Februarie 2007 09:55 AM de alien ]
Da WL merge foarte bine pe Mac. Problema apare intradevar de la driverele care sunt pt windows xp. In schimb am vazut pe net ca sunt persoane care afirma ca au putut face functional WL in windows vista prin instalare manuala. Cu celelalte drivere am vazut ca nu sunt probleme. In schimb nu am testat Isight
Păi încearcă să aplici soluția interimară culeasă de pe site sau așteaptă aducerea la zi a Boot Camp. Și ITunes for Windows are probleme în Vista.
Problema este ca nu este mentionata si solutia interimara, doar este afirmat ca functioneaza WL-ul pri setare manuala. M-am gandit ca poate s-a mai lovit si altcineva de aceasta problema si imi da si mie un sfat
Stai asa. TU ai 2 programe care ruleaza, deja, doar pe Vista??!?? Ah, da, programe care au nevoie de net, ca sa nu uit.
Ca nu vad nici un motiv sa nu instalezi XP in Parallels sau in bootcamp unde totul merge perfect cu wifi…
Aveti ideee cum se poate face functional wireless-ul din Windows Vista pe un Macbook? Mentionez ca Windows Vista a fost instalat prin BootCamp
Frațicule, azi apucai să butonez și eu Vista timp de 5 minute și ajunse… Ești sigur că te frămîntă cum să te conectezi wl din Vista pus pe un macbook? Eu m-aș frămînta cum aș șterge partiția aia de pe macbook, ca să folosesc la maximum capacitatea discului cu altceva… Știi cum ștergi partiția de Windows cu Boot Camp? Lansezi Boot Camp și ștergi partiția. Gata. Cu Vista cu tot.
Maestre eu nu te-am intrebat cum pot sa sterg partitia cu Windows Vista. Am cerut informatii sau lamuriri cu privire la posibilitatea setarii WI-FI. Daca nu aveti cunostinte nu este nevoie sa imi dati sfaturi in ce fel sa sterg un sistem de operare. Cu respect.
Maestre eu nu te-am intrebat cum pot sa sterg partitia cu Windows Vista. Am cerut informatii sau lamuriri cu privire la posibilitatea setarii WI-FI. Daca nu aveti cunostinte nu este nevoie sa imi dati sfaturi in ce fel sa sterg un sistem de operare. Cu respect.
Glumeam, nu prea ai simțul umorului, bag sama. Păcat. Păi ți-am spus că am pus XP de vreo 3-4 ori pe mac-uri intel și au mers din prima, inclusiv wl, nu am apucat să mă joc cu Vista prea mult, dar văz că la fi-meo merge wl via asus usb 167g. Deci ar merge. De vreme ce deja problema e semnalată pe net, atunci fie aștepți ca Apple să aducă la zi Boot Camp la vista compatible sau cauți să faci setările manual din Control Panel (tot așa se cheamă și în Vista, se pare).
hai ma aliene, omu glumeste. e mare pisicher cattus. n-are de unde sa stie cat de important este sa-ti mearga tie wi-fi-ul in vista pe macbook. si-a exprimat si el parerea vis-a-vis de vista si ca si mine, e destul de plastic in exprimare. eu iti inteleg frustratrarea ca ai nevoie sa mearga si nu reusesti sa-i dai de cap dar stii ca win pe mac e cam ca scarpinatul cu mana dreapta la urechea stanga. si stii ca in toate topicurile se discuta offtopic…
hai ma aliene, omu glumeste. e mare pisicher cattus. n-are de unde sa stie cat de important este sa-ti mearga tie wi-fi-ul in vista pe macbook. si-a exprimat si el parerea vis-a-vis de vista si ca si mine, e destul de plastic in exprimare. eu iti inteleg frustratrarea ca ai nevoie sa mearga si nu reusesti sa-i dai de cap dar stii ca win pe mac e cam ca scarpinatul cu mana dreapta la urechea stanga. si stii ca in toate topicurile se discuta offtopic…
Serios glumeam… deocamdată, Boot Camp nu e optimizat pt Vista, deci orice disfuncție se rezolvă fie prin așteptare, fie prin încercare. Dacă omu’ e și grăbit și nici n-are simțul umorului, ce să fac? Uite, îmi pun cenușă în cap și nu mai glumesc.