playlist photo in iPod video
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

am dat restore iPod-ului meu, numai ca am uitat sa fac playlist la fotografii sau e o eroare care imi scapa, in iTunes nu imi apare lista cu Photos pe langa cele de Music, Movies, TV Show si Podcast, desi am introdus fotografii in iPod imi arata in iTunes cat ocupa dar la culorile care delimiteaza informatiile nu imi arata nimic galben ce reprezinta fotografiile, ma poate ajuta cineva?

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cu ce ai bagat pozele? Cu iTunes, iPhoto sau direct?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

i-am dat sync photos from folder in meniul principal din iTunes! mentionez ca nu a vrut sa le taresc in iPod direct numai cu Sync Photo a vrut

[ Modificat: 03 Februarie 2007 04:27 PM de biga ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute confused ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pai vrei sa-ti aratam cum se activeaza in iTunes o functie care nu exista!!!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

O.K.sorry…am spus ca am uitat dar cred ca am facut playlistul fotografiilor in iPhoto prin creearea unui album si ca atare imi va rezulta in iPod un playlist de albume !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
biga - 04 Februarie 2007 04:46 PM

O.K.sorry…am spus ca am uitat dar cred ca am facut playlistul fotografiilor in iPhoto prin creearea unui album si ca atare imi va rezulta in iPod un playlist de albume !

Încercăm, cu puterile noastre limitate, să ajutăm, în măsura în care cei care cer ajutor prezintă clar hiba, cu detalii… majoritatea nu spune ce și cum, ca și cum ai forma 112 și spui ajutor, dar nu spui unde, ce și cum… dacă mai apuci, desigur…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…